Cui i-a dedicat Simona Halep victoria din meciul cu Lesia Tsurenko: “Mă bucur că i-am făcut un cadou frumos”

CORESPONDENȚĂ DIN PARIS
Razvan Nicolae    Vlad Roşca   
în Simona Halep
01/06/2019, 14:31
Cui i-a dedicat Simona Halep victoria din meciul cu Lesia Tsurenko: “Mă bucur că i-am făcut un cadou frumos” CORESPONDENȚĂ DIN PARIS
Cui i-a dedicat Simona Halep victoria din meciul cu Lesia Tsurenko

Simona Halep a învins-o pe Lesia Tsurenko în turul 3 de la Roland Garros 2019, scor 6-2, 6-1. Românca a obţinut calificarea în optimile de finală după un meci care a durat 55 de minute, iar la conferinţa de presă a anunţat cui îi dedică victoria.

Cui i-a dedicat Simona Halep victoria din meciul cu Lesia Tsurenko: “Azi este ziua mamei mele”

Simona Halep i-a dedicat mamei ei victoria din meciul cu Lesia Tsurenko. La conferinţa de presă de la finalul partidei din turul 3, românca şi-a analizat jocul şi a susţinut că a fost concentrată la fiecare punct din meci. În plus, jucătoarea de tenis de 27 de ani a declarat că se simte foarte încrezătoare în forţele ei.

“Azi e ziua mamei mele, mă bucur că am reuşit să joc cel mai bun tenis al meu şi să-i fac un cafou frumos. Am jucat cum mi-am dorit. Am fost concentrată pe fiecare punct. Dacă mai lua un game sau două se putea încurca meciul. Sunt destul de încrezătoare în jocul meu. Lucrez la acest aspect. Sunt mult mai experimentată, mai încrezătoare în forţele mele. Mă simt mai bine pe teren. Sunt mai relaxată. Simt jocul foarte bine. De fiecare dată când vin aici încerc să mă autodepăşesc. Asta mă ajută să dau totul pe teren în fiecare meci. Încerc să nu schimb nimic, să-mi menţin rutina. Mă bucur foarte mult că sunt în a doua săptămână a turneului. Nu este uşor, încărcătura emoţională este mai mare la un Grand Slam. Acum mă simt mult mai sigură pe mine”, a declarat Simona Halep.

Închide ×