Life

Cui i-a oferit Andi Constantin „trandafirul primei impresii” la Burlacul. Nimeni nu se aștepta la asta

06.03.2021 | 11:44
Cui ia oferit Andi Constantin trandafirul primei impresii la Burlacul Nimeni nu se astepta la asta
ADVERTISEMENT

Primul episod al emisiunii „Burlacul” a avut premiera seara trecută, iar Andi Constantin a oferit „trandafirul primei impresii” unei concurente la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Tânărul i-a surprins pe telespectatori cu alegerea sa. 

Show-ul matrimonial este una dintre cele mai apreciate emisiuni de la Antena 1 și a revenit anul acesta, la șase ani de la ultimul sezon. Andi Constantin i-a oferit un trandafir primei fete care l-a cucerit, o tânără de doar 20 de ani.

ADVERTISEMENT

Alegerea burlacului nu a fost pe placul celorlalte concurente, care l-au criticat și i-au spus că i-a oferit ei trandafirul doar pentru a-i da mai multă încredere în ea.

Cui i-a oferit Andi Constantin „trandafirul primei impresii” la Burlacul. Nimeni nu se aștepta la asta

Este vorba despre Mădălina Alexe, o tânără rezervată și o barista pasionată de arta cafelei. Andi Constantin a ales să-i ofere acest simbol pentru că dă impresia că se vrea protejată, iar sensibilitatea ei l-a cucerit de-a dreptul.

ADVERTISEMENT

„Vreau să ofer acest trandafir unei fete care este, poate, mai timidă și nu are încredere în ea. Vreau să vadă asta ca pe o încredere pe care eu i-o ofer”, a transmis Andi.

Din păcate, celelalte domnișoare nu au fost la fel de încântate și nu consideră că tânărul de 29 de ani a făcut o alegere bună, din moment ce restul fetelor i-au dat de înțeles ce vor de la el, spre deosebire de Mădălina, căreia îi lipsește încrederea în sine.

ADVERTISEMENT

„Alegerea este nedreaptă. Au fost fete care chiar ți-au dat de înțeles că vor ceva cu tine și tu oferi primul trandafir unei fete doar că ai vrut să îi oferi încredere în ea”, a spus Iulia Cazacu în prima ediție a show-ului „Burlacul”.

Andi Constantin oferă primul trandafir la Burlacul
Andi Constantin îi oferă Mădălinei Alexe primul trandafir la Burlacul. Iulia Cazacu, nemulțumită. Sursa foto: captură YouTube/ Colaj: Fanatik

Angela a fost eliminată de la Burlacul

Din nefericire, competiția s-a sfârșit destul de repede pentru Angela, care nu a reușit să-i câștige inima lui Andi Constantin. Nici la întâlniri nu a reușit să se apropie mai mult de tânărul burlac.

ADVERTISEMENT

Concurenta nu a părut foarte afectată de eliminare, însă Malinka Zinga, sora ei, a izbucnit în lacrimi la aflarea veștii că Angela va pleca acasă.

Andi Constantin va fi pus în fiecare episod în fața unei decizii complicate, aceea de a alege care dintre fete va lupta pentru inima lui. „E o oportunitate enormă… să stai să alegi din 25 de posibile drumuri în viață. Mi-e teamă să nu cumva să aleg greșit”, a declarat burlacul.

ADVERTISEMENT