Life

Cui vrea să bată obrazul Sebastian Dobrincu: „E imoral și profită de naivitatea noastră”

Sebastian Dobrincu e scos din sărite de anumite persoane și a ținut morțiș să spună ce îl nemulțumește, atenționându-i pe fanii săi să nu ia în seamă tot ce citesc pe internet.
12.07.2022 | 11:33
Cui vrea sa bata obrazul Sebastian Dobrincu E imoral si profita de naivitatea noastra
Sebastian Dobrincu, antreprenor și jurat în emisiunea Imperiul leilor. Folto: Instagram
ADVERTISEMENT

Sebastian Dobrincu nu e de acord cu anumite sfaturi pe care le oferă influencerii în mediul online. Ba chiar, e scos din sărite de toți cei care se dau experți în făcut bani.

Sebastian Dobrincu, sătul de cei care vând sfaturi despre făcut bani

Juratul de la „Imperiul leilor” le-a spus fanilor să nu cadă în plasă celor care oferă cursuri de antreprenoriat ori despre cât de ușor se pot face banii, poate chiar din fotoliu.

ADVERTISEMENT

Dobrincu știe cât de greu este să răzbești în lumea afacerilor, căci el a pornit de jos, iar în timp, cu efort și dedicare, a ajuns să fie unul din cei mai bogați tineri de la noi.

Cineva l-a întrebat pe Instastory ce părere are despre persoanele care oferă cursuri de făcut bani. Dobrincu a răspuns imediat. A fost cât pe ce să dea niște nume de oameni pe care îi consideră impostori. N-a vrut să se bage, până la urmă, în gura lupului.

ADVERTISEMENT

„Niciun om care știe să facă bani nu va vinde cursuri despre făcut bani. E imoral și profită de naivitatea noastră omenească. Aș da niște taguri aici. Aș vrea să bat niște obraji”, a scris Sebastian Dobrincu pe Instastory.

„Cunosc oameni care fac averi din Crypto”

Omul de afaceri a oferit apoi câteva sfaturi pentru cei care vor să ajungă sus, pentru tinerii care își doresc să aibă banii lui sau cel puțin să își găsească un țel.

ADVERTISEMENT

În opinia lui Dobrincu, primul lucru care contează atunci când te apuci de făcut bani este să găsești o pasiune, o meserie, o industrie unde vrei să evoluezi. Fără a face ceva care să îți placă, spune el, e greu să crezi că vei reuși să faci bani mulți.

Acesta mai consideră că e nevoie de ani buni de muncă pentru a fi bun într-un domeniu anume. Tot el a mai scris că atunci când devii bun, e musai să găsești o nișă, să te diferențiezi cumva de concurență.

ADVERTISEMENT

„Cunosc oameni care fac averi din Crypto. Niciunul din ei nu investise cu scopul de a se îmbogăți peste noapte. Nu se va întâmpla niciodată”, a mai specificat Dobrincu.

ADVERTISEMENT