Fotbal intern

Culio, cuvinte de laudă pentru Edi Iordănescu. “E jumătate Guardiola, jumătate Simeone!”

14.07.2018 | 23:10
Culio și-a lăudat antrenorul după ce CFR Cluj a reușit să câștige Supercupa cu CSU Craiova

A fost fericire mare în tabăra CFR-ului după ce clujenii au reușit să cucerească Supercupa în dauna Craiovei chiar pe terenul oltenilor. Argentinianul Culio nu s-a sfiit și a folosit cuvinte mari atunci când a fost pus să-l caracterizeze pe noul său antrenor.

“Eduard Iordănescu este un antrenor foarte bun. Până acum îmi pare că are jumătate din Guardiola și jumătate de la Simeone”, a spus pentru Pro X, Culio

Culio, laude pentru Edi Iordănescu

Culio a avut un mesaj aparte și pentru Omrani. Acesta i-a transmis coechipierului său că a rămas la echipa potrivită pentru a cuceri titlul în Liga 1

“Omrani nu a vrut să plece. El a vrut să stea la noi. A fost plecat în vacanță. S-a dus acasă, dar s-a întors. A venit ca să câștige titlul. CFR este o echipă foarte bună, o echipă tare, am demonstrat și în anii trecuți, am demonstrat și în această seară că noi suntem foarte buni”, a mai precizat Culio.

Întâmplare amuzantă între Culio și Omrani

La declarațiile de după meci a avut loc de altfel și o întâmplare amuzantă între Culio și Omrani. Argentinianul a fost întrerupt din timpul interviului de către francez, dar Culio nu a rămas dator.

“Cine să țipe?! E țiganul de Billel!”, a precizat Culio privind amuzat către Omrani.

CFR Cluj s-a impus cu 1-0 în fața celor de la CSU Craiova în Supercupa României. Culio a fost cel care a marcat singurul gol al partidei din lovitură de la 11 metri.

1 trofeu are Edi Iordănescu după ce a reușit să-și adjudece Supercupa cu CFR Cluj

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri