Fotbal intern

Culio s-a bătut cu Djokovic. De aici i s-a tras lui Edi Iordănescu

26.07.2018 | 12:22
Culio sa batut cu Djokovic De aici i sa tras lui Edi Iordanescu

Culio s-a bătut cu Djokovic. Edi Iordănescu a avut probleme în cantonamentul din Polonia cu doi dintre cei mai importanţi jucători din echipă după ce aceştia s-au luat la bătaie.

Lotul lui CFR Cluj este unul cu jucători cu personalitate, iar acest lucru l-a simţit pe propria piele Edi Iordănescu. Vasile Miriuţă a afirmat că vestiarul campionilor este unul forte greu,iar lucrurile se pot controla doar cu autoritate. FANATIK.RO a aflat că la urechile patronului clujenilor a ajuns şi faptul că jucătorii lui Edi Iordănescu s-au luat la bătaie în cantonamentul din Polonia chiar sub ochii înlocuitorului fostului antrenor principal, Dan Petrescu.

Culio s-a bătut cu Djokovic. De aici i s-a tras lui Edi Iordănescu.

La una dintre şedinţele de pregătire din Polonia, Culio şi Djokovic s-au luat la bătaie după ce la un contact direct ambii au considerat că au intrat dur şi se puteau accidenta grav. Însă Edi Iordănescu a încercat să aplaneze conflictul pe teren, dar jucătorul argentinian l-a repezit pe noul său antrenor, lăsându-l pe acesta fără nici o replică. Evenimentul respectiv i-a ajuns la urechi şi patronului Neluţu Varga, după ce unul dintre “prietenii” din club ai lui Edi Iordănescu i-a transmis finanţatorului din Bucureşti că noul antrenor al formaţiei CFR Cluj are mari probleme de a se impune în faţa propriilor jucători.

Sub pretextul că astfel de evenimente nu se întâmplau niciodată sub comanda lui Dan Petrescu, “prietenul” lui Edi Iordănescu a avut grijă să îl alimenteze pe Neluţu Varga cu tot felul de lucruri legate de activitatea din club a noului antrenor al campionilor. Astfel că, buba s-a spart miercuri seară, iar Iordănescu jr a fost anunţat că patronul clubului doreşte rezilierea contractului său după doar trei partide.

Culio l-a lovit pe Djokovic. Reacţia antrenorului Iordănescu

Totuşi FANATIK.RO a aflat că Edi Iordănescu nu a dorit iniţial să lase lucrurile aşa, după ce Culio l-a lovit pe Djokovic, şi a dorit chiar să ia unele măsuri împotriva acestora. Însă, în cele din urmă antrenorul vicecampionilor a hotărât să numai ia nici o măsură împotriva celor doi pentru a nu strica atmosfera din vestiar. Dar a transmis foarte clar că, dacă astfel de gesturi se vor mai repeta, atunci indiferent de numele jucătorilor amenzile vor fi foarte mari şi extrem de dure.

În acest moment favorit pentru înlocuirea lui Edi Iordănescu este Antonio Conceicao, cel care a sosit deja la Cluj şi se află în tratative  pentru semnarea contractului cu campiona României. Tehnicianul lusitan se află într-o relaţie foarte bună cu şefii echIpei din Gruia după ce a mai antrenat această echipă în alte două rânduri. Antrenorul în vârstă de 56 de ani a câştigat Cupa României de două ori cu CFR Cluj (n.r 2009 şi 2016) şi Supercupa României ( 2016). Portughezul a mai antrenat FC Braşov şi Astra Giurgiu în Liga 1 Betano, iar în urmă cu câţiva ani s-a aflat chiar şi pe lista lui Gigi Becali pentru a prelua FCSB. Conceicao este unul dintre cei mai apreciaţi tehnicieni străini care au antrenat în Liga 1 Betano.