Fotbal intern

Culio s-a bătut cu Djokovic la antrenament! Jucătorul confirmă Fanatik: “L-am lovit”

28.07.2018 | 20:34
Culio sa batut cu Djokovic la antrenament Jucatorul confirma Fanatik Lam lovit

Culio s-a bătut cu Djokovic la antrenament, iar jucătorul celor de la CFR Cluj a confirmat informaţia oferită de FANATIK.RO în exclusivitate. Juan Emmanuel Culio a explicat ce s-a întâmplat la şedinţa de pregătire din cadrul cantonamentului din Polonia unde a avut o altercaţie cu Damian Djokovic.

CFR Cluj a remizat din nou în Liga 1 Betano, scor 0-0, cu nou-promovata Dunărea Călăraşi, iar Culio spune că echipa a avut ocazii, însă nu a avut noroc: “A fost greu, e bine că echipa a jucat bine, a avut şase ocazii clare. În etapa a şasea sau a şaptea poate vom juca un pic mai bine. S-a vorbit prea mult şi vreau să spun ce s-a întâmplat în Polonia. Culio nu l-a dat afară pe Edi, nu a fost aşa. Ce s-a întâmplat în cantonament a fost… Am fost impulsiv cu prietenul meu. Eu l-am lovit pe Djoko, apoi el avenit la mine şi mi-a reproşat ce fac şi eu am fost agresiv.

Culio s-a bătut cu Djokovic la antrenament

Apoi a venit mister şi a întrebat ce se întâmplă acolo. Aşa este fotbalul, trupa asta a vorbit cu antrenorul Edi, a fost o relaţie foarte bună. I-am spus, uite, mister, fă amendă pentru mine, că eu am greşit, nu Djoko. Eu am greşit, l-am lovit, am spus în faţa echipei la următorul antrenament, că mister face amenda pentru mine şi mi-am cerut scuze.

Djokovic a fost lovit de Culio

Eu nu am fost, pe mine nu m-a sunat nimni şi nu am ştiut că au fost jucătorii acolo. În Supercupă am jucat fantastic, în egal am jucat bine, dar e normal, a fost prima etapă cea cu Botoşani. Pentru mine nu a fost bine. Dar asta a decis conducerea, treaba mea e pe teren. Eu cred că dacă suntem bine psihic îi putem bate pe cei de la Malmo. Se poate câştiga meciul, Malmo nu e Barcelona”, a spus Juan Emmanuel Culio despre bătaia cu Djokovic.

Ţucudean îl regretă pe Edi: “M-aş bucura dacă m-ar antrena pe viitor”

George Ţucudean a vorbit la finalul remizei cu Dunărea Călăraşi despre jocul prestat de echipa sa şi a abordat şi plecarea lui Edward Iordănescu: “Ocazii am avut, am controlat jocul. Din păcate nu a intrat în poartă. E foarte greu. Şi ei au jucat pe acelaşi teren. Sunt convins că va ieşi soarele şi pe strada noastră. Sunt nişte lucruri delicate, dar e decizia conducerii. Noi ne vom face datoria, conducerea vorbeşte cu jucătorii, avem o relaţie civilizată, vorbim anumiţi jucători cu conducerea. M-aş bucura dacă pe viitor m-ar antrena. Avem alt antrenor acum, nu pot să-mi dau cu părerea. Şi la Viitorul am avut aceeaşi probelmă, golurile vor veni, s-a schimbat puţin stilul, trebuie lucrat. Avem un antrenor nou care vine cu idei noi. Suntem o familie. Un egal în derby ar fi fenomenal pentru noi”, a spus George Ţucudean.

Culio s-a bătut cu Djokovic la antrenament. fazăd e joc din cadrul partidei din etapa a doua a Ligii 1 betano, Dunărea Călăraşi - CFR
Culio s-a bătut cu Djokovic la antrenament. Fază de joc din partida CFR Cluj – Dunărea Călăraşi