Fotbal intern

Culio şi Ţucudean îl laudă pe Iordănescu, Mureşan pe Conceicao. Cine a produs schimbarea a CFR Cluj

05.08.2018 | 15:44
Jucătorii de la CFR îl laudă pe Iordănescu! Emmanuel Culio, bucuros la gol în meciul de fotbal dintre Astra Giurgiu şi CFR Cluj
ADVERTISEMENT

Jucătorii de la CFR îl laudă pe Iordănescu, după ce echipa campioană a reuşit prima victorie din acest sezon de Liga 1 Betano, abia în etapa 3-a. Conducerea clubului spune însă că responsabil pentru schimbarea de la niveul echipei s-a produs datorită lui Antonio Conceicao, cel care l-a schimbat pe Edi.

“Marea schimbarea la CFR a fost când a venit Edi Iordănescu și noi continuăm să jucăm un altfel de fotbal, iar acum punem în practică acest stil nou”, a declarat George Țucudean la Look TV, completat şi de Juan Emmanuel Culio, care a vorbit şi despre meciul cu Concordia Chiajna:

Jucătorii de la CFR îl laudă pe Iordănescu

”Mailat a făcut un meci foarte bun, îmi pare rău că nu a dat gol. Tot ce contează e că am câștigat în această seară. Jucătorii sunt aceiași, s-au schimbat antrenorii. Conceicao e un antrenor bun. Am spus ce s-a întâmplat cu Iordănescu. Am o relație foarte bună. Nota 100 pentru el ca antrenor și ca om. Îmi pare rău că a plecat. A fost decizia conducerii, noi, jucătorii, nu am putut face nimic.

ADVERTISEMENT

Culio şi Ţucudean îl laudă pe Iordănescu

Noi doar pe teren am fi putut face ceva. A fost foarte important că am câştigat. În România se face mult caz după fiecare meci. E greu când eşti la început de campionat. Până acum am pierdut doar cu Malmo, dar am luat Supercupa, am câştigat azi. E OK. Cred că am greşit în returul cu Malmo pentru eliminare. A fost vina mea pentru cel de-al doilea galben. M-am enervat pentru că am pierdut uşor mingea. Aşa trăiesc fotbalul. Îmi doresc foarte mult. Nu e adevărat ce s-a spus despre mine. Eu, de 15 ani de când joc fotbal, nu am vorbit de rău un antrenor”, a spus Culio, după meci.

Culio şi Ţucudean îl laudă pe Iordănescu. Juan Culio împinge un adversar
Jucătorii de la CFR îl laudă pe Iordănescu. Juan Culio într-un meci cu Universitatea Craiova

Dacă Ţucudean şi Culio au avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Iordănescu, preşedintele clubului din Gruia, Iuliu Mureşan, a avut un alt om de apreciat, portughezul Antonio Conceicao: “S-a vorbit prea mult săptămâna asta, s-a zis despre Culio că a dat afară antrenorul, dar nu a fost așa, sunt minciuni. În Polonia, a fost o miuță la un antrenament, l-am lovit pe Djoko, el pe mine, ne-am certat, dar totul a fost legat de fotbal. După asta, am vorbit cu antrenorul, pentru că aveam o relație foarte bună cu el, și i-am spus să-mi dea amendă, pentru că am greșit. Apoi mi-am cerut scuze față de toată echipa. Le-am spus că am greșit, că o să primesc o amendă și asta a fost. După, că echipa, că eu l-am dat afară, nu e nimic adevarat”, a declarat Mureşan.

ADVERTISEMENT
Culio şi Ţucudean îl laudă pe Iordănescu. Conceicao, pe banca echipei campioane
Jucătorii de la CFR îl laudă pe Iordănescu. Conceicao, pe banca echipei campioane

Edward Iordănescu, antrenorul apreciat de Juan Culio şi George Ţucudean, a fost dat afară de CFR Cluj după doar trei etape şi înlocuit de Antonio Conceicao, antrenor care a venit pentru a treia oară la echipa din Gruia. În cele din urmă, fiul lui Anghel Iordănescu a fost demis și în locul său a venit Antonio Conceicao şi 350.000 de euro a primit Edi Iordănescu drept despăgubiri.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri