Life

Culisele despărțirii dintre Ramona Olaru și Cuza! Ce îi reproșează asistenta TV fostului său iubit

23.05.2020 | 12:39
Culisele despartirii dintre Ramona Olaru si Cuza Ce ii reproseaza asistenta TV fostului sau iubit
Ramona Olaru l-ar fi părăsit pe Cuza din cauza scenelor de gelozie ale acestuia. Sursa foto: click.ro
ADVERTISEMENT

Decizia Ramonei Olaru de a pune punct relației cu Iulian Adrian Popescu, zis și Cuza de la Noaptea Târziu a surprins întreaga lume a showbiz-ului românesc și a ridicat nenumărate semne de întrebare, în condițiile în care cei doi abia se împăcaseră după o despărțire cu scântei și păreau mai fericiți ca niciodată. Totul ar fi plecat, însă, de la gelozia și posesivitatea pe care simpaticul artist le-ar fi manifestat adesea față de frumoasa lui iubită.

Gelozia, motivul despărțirii Ramonei Olaru de Cuza

Da, ați auzit bine. „Este posesiv, gelos și nebun”, le-a transmis asistenta celor doi matinali ai Antenei 1 prietenelor de la salonul de înfrumusețare pe care îl frecventează. În plus, într-un mesaj publicat în urmă cu câteva zile pe rețelele de socializare, blondina s-a arătat dezamăgită de alegerile făcute de-a lungul vieții, mai ales când vine vorba despre iubire.

ADVERTISEMENT

Am făcut o pasiune pentru ”bărbații” de nimic și o viață plictisitoare”, a scris Ramona Olaru pe contul personal de Instagram, iar cuvintele sale, chiar dacă sunt cu subînțeles, nu îl pun într-o lumină tocmai favorabilă pe bărbatul cu care forma un cuplu de mai bine de doi ani.

Reacția lui Cuza. Artistul își laudă fosta iubită

Această veste i-a surprins și întristat în egală măsură pe fani, având în vedere că îndrăgitul artist din Târgu Jiu era gata să-și ducă iubita în fața altaruluiChiar și acum, când pare să nu mai existe cale de întoarcere, Cuza are numai cuvinte de laudă la adresa femeii cu care a trăit o frumoasă poveste de dragoste.

ADVERTISEMENT

Cu toate că, din afară, pare că există un război, noi ne-am despărțit amiabil. Story-ul acela îl pun pe seama impulsivității de moment, ea fiind o fire vulcanică. Scandalul dintre noi  este doar o speculație.

Eu nu pot decât să-i mulțumesc pentru momentele frumoase din decursul acestui an. Îi doresc mult succes în carieră și numai bine. Nu pot să vorbesc de rău persoana cu care am împărțit atâtea clipe și sentimente frumoase. Iar, despre mine, ce pot să spun decât: «Back to work”, a declarat membrul trupei Noaptea Târziu.

ADVERTISEMENT

Trebuie spus că idila cu îndrăgitul cântăreț a început în perioada în care Ramona Olaru se afla în plin divorț de Bogdan, bărbatul care i-a fost partener de viață vreme de trei ani. Se pare că infidelitățile repetate ale asistentei TV ar fi fost motivul despărțirii, bărbatul reproșându-i fotografiile apărute la acea vreme în spațiul public.

Aceasta a fost surprinsă în parcul Herăstrău din Capitală, alături de un tânăr care nu a mai rezistat tentației și i-a ridicat rochia în văzul tuturor, fără să-i pese că trecătorii îi putea admira în voie lenjeria intimă. „De 5 ani suntem împreună. Sunt căsătorită de trei ani aproape cu el. Suntem la poluri opuse.

ADVERTISEMENT

Eu sunt aşa…«heeeei, hai să ne distrăm», iar el e aşa „nu vreau, stai departe de mine”. Probabil acesta este lucrul care ne apropie cel mai mult. Şi pentru că el nu vrea să apară, de aceea e oarecum ascunsă”, povestea vedeta în urmă cu ceva timp.

ADVERTISEMENT