Life

Culisele divorțului pilotului Daniel Onoriu! Soția lui dezvăluie dedesubturile rupturii: ”Nu îl iert orice ar face!”

Daniel și Isabela Onoriu au anunțat că divorțează, soția pilotului dezvăluind motivele din spatele scandalului despărțirii.
10.09.2022 | 16:25
Culisele divortului pilotului Daniel Onoriu Sotia lui dezvaluie dedesubturile rupturii Nu il iert orice ar face
Isabela a explicat, cu lux de amănunte motivul divorțului de Daniel Onoriu / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Vestea că Daniel și Isabela Onoriu divorțează după șase ani de căsnicie a surprins cu atât mai mult cu cât fostul pilot, abia revenit din coma de 55 de zile, mărturisea pentru FANATIK că are soția perfectă și că o iubește enorm. Dar lucrurile, pare-se, s-au înrăutățit în ultimele săptămâni, iar acum, amândoi, sunt deciși să divorțeze.

Isabela, deranjată că soțul ei, pilotul Daniel Onoriu, caută scuze pentru divorț

Isabela a explicat, în exclusivitate pentru FANATIK, că marea ei supărare este legată de comportamentul soțului ei după ce au anunțat divorțul. Acesta, spune femeia rănită și în amor și în orgoliu, sunt motivele pentru care nici nu îl mai poate ierta pe soțul ei.

ADVERTISEMENT

”Sunt multe de spus, dar ce să mai comentez? Oricum, nu mai există nicio cale de împăcare, nu îl iert indiferent de ce ar mai face. Nu știu dacă și-a găsit deja pe cineva, nici nu mă interesează ce va face. Normal, vom divorța.

Încă nu am depus actele, nu vom divorța la tribunal, ci la notar. Nu mai locuim împreună de ceva timp, suntem separați. Am plecat, stau într-un apartament, o iau de la 0 cu totul”, ne-a spus, în exclusivitate, Isabela Onoriu.

ADVERTISEMENT

Mai mult, de fiecare dată când îl aude pe Daniel Onoriu că o acuză că nu voia să îi facă copil și că, astfel, este vinovată pentru divorț, Isabela este pe punctul să explodeze. ”Faptul că nu voiam să facem copil e motivul despărțirii? Păi asta este cea mai mică problemă, chiar dacă așa ar fi fost. Asta e scuza lui, să aibă acoperire, chiar nu a fost discuția asta”, precizează femeia.

Care este motivul adevărat al divorțului? Varianta Isabela Onoriu

Isabela Onoriu susține că nu faptul că nu voia un copil este motivul divorțului. În schimb, indică ea, divorțul lor a venit din cauza dorinței lui Daniel Onoriu de a intra, din nou, în lumea curselor fără să aibă voie, medical vorbind.

ADVERTISEMENT

”Totul a pornit de la nebunia lui de a se reapuca de curse. Asta în condițiile în care el nu se prea poate ține pe picioare, nu se hidratează cum trebuie. Vă spun, sunt multe altele în joc, nu că nu vreau eu să fac un copil. Asta chiar ne și lipsea acum, un copil… Păi el e un copil de care trebuie să ai grijă”, mai spune Isabela Onoriu.

Iar când vine vorba de cursele la care Daniel Onoriu visează să participe, Isabela nu se mai oprește. Le contestă, ridică probleme de moralitate și, desigur, aduce în discuție chiar și familia fostului pilot.

ADVERTISEMENT

”Eu nu am cum să îl susțin pe el în nebunia asta pe care a început-o cu cursele, cu mersul cu motoare, cu toate astea. În primul rând, el nu va lua aviz medical. Apoi, eu dacă l-aș fi susținut și, Doamne-Ferește, s-ar fi întâmplat ceva – iar eu nu aș putea, repet, să fiu parte în așa ceva – vă dați seama ce ar fi zis toată familia lui.

Dacă se întâmpla ceva cu Daniel, mie mi-ar fi zis: `Isabella, altă treabă nu aveai decât să stai și să-l susții pe el la curse în loc să îl susții să facă sport, sală și recuperare`. Oricum o dai, nu e bine. Că nu l-am susținut nu e bine, că îl susțineam, iarăși ar fi fost rău”, mai spune, pe nerăsuflate, Isabela Onoriu pentru FANATIK.

Isabela Onoriu: “Brusc, nu mai sunt bună. Am dormit trei luni nemișcată în fața spitalului”

După ce își ostoiește of-ul cu privire la dorințele pe care le consideră nebunești ale lui Daniel, Isabela Onoriu recunoaște că s-a împăcat cu ideea că relația lor a ajuns la sfârșit. Doar că o mai supără că viitorul fost soț o atacă regulat.

”Am decis ca fiecare să își vadă de viața lui. Eu vreau să rămân prietenă cu el în continuare. Au fost totuși șase ani… Dar el să iasă așa în presă, să mă atace… Eu care am dormit trei luni, nemișcată, în fața spitalului ca să fiu lângă el care era în comă?!

Mă sună lumea, oameni, prieteni și mă întreabă de ce nu se potolește Daniel și de ce aruncă cu noroi în mine, atunci când doar eu mai eram lângă el? Brusc, nu mai sunt bună, sunt eu aia rea. Cât i-am fost alături nonstop, cel mai bun om de pe planetă am fost, mi-am dus misiunea de soție până la capăt fără să țin seama de probleme, de trudă, de sacrificii… acum nu mai corespund. Nici familia lui nu e de acord cu ce se întâmplă, dar… decât să ne certăm, să fie doar conflicte în casă, e mai normal să plece unul”, a mai spus, pentru FANATIK, Isabela Onoriu.

Când vine vorba de viitorul ei, acum, că locuiește singură, Isabela Onoriu e sinceră. Afectată de divorț, vrea doar să plângă până i se vor usca lacrimile. ”Acum vreau să mă liniștesc o perioadă, să fiu eu cu mine, nimic altceva. Îmi doresc liniște și să îmi dau seama ce s-a întâmplat”, a mai spus Isabela, femeia de care divorțează Daniel Onoriu.

ADVERTISEMENT