Sport

Culisele întâlnirii dintre Răzvan Zăvăleanu și Nicolae Badea! Omul de afaceri a virat o sumă importantă la Dinamo: “Ne-am înțeles să ajute clubul în această situație dificilă!”. Exclusiv

Nicolae Badea și Răzvan Zăvăleanu au avut o întâlnire pentru a rezolva diferendele înainte de meciurile de baraj. Omul de afaceri a virat o sumă importantă la club, un doping moral pentru confruntarea cu U Cluj.
19.05.2022 | 10:47
Culisele intalnirii dintre Razvan Zavaleanu si Nicolae Badea Omul de afaceri a virat o suma importanta la Dinamo Neam inteles sa ajute clubul in aceasta situatie dificila Exclusiv
Nicolae Badea şi Răzvan Zăvăleanu. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dinamo se pregătește de cele mai importante meciuri ale sezonului, împotriva Universității Cluj. “Câinii” sunt sub presiune şi riscă retrogradarea pentru prima dată în istorie, însă pornesc ca favoriţi în faţa “şepcilor roşii”.

Culisele întâlnirii dintre Răzvan Zăvăleanu și Nicolae Badea! Omul de afaceri a virat o sumă importantă la Dinamo

FANATIK a aflat că Nicolae Badea şi Răzvan Zăvăleanu s-au întâlnit miercuri, la o zi după dineul organizat de omul de afaceri pentru echipa din Şoseaua Ştefan cel Mare. Scopul întâlnirii a fost acela de a rezolva diferendele şi de a oferi linişte echipei înainte de baraj.

ADVERTISEMENT

În acest sens, Nicolae Badea s-a oferit să plătească 25.000 de euro pentru a acoperi restanţele salariale ale lui Dusan Uhrin şi a staff-ului, un doping moral pentru tehnicianul lui Dinamo înainte de meciurile de baraj.

Reacţia lui Răzvan Zăvăleanu: “Avem un contract de publicitate, este adevărat”

Din informaţiile FANATIK, banii urmează să fie viraţi în conturile clubului sub forma unui contract de publicitate pentru “dubla” de baraj cu Universitatea Cluj. Răzvan Zăvăleanu a acceptat ajutorul omului de afaceri şi a declarat pentru publicaţia noastră:

ADVERTISEMENT

“Avem un contract de publicitate, este adevărat. Ne-am înţeles să ajute clubul în această situaţie dificilă”, a spus reprezentantul administratorului judiciar de la Dinamo.

Dusan Uhrin şi staff-ul au restanţe salariale, în timp ce oficialii clubului fac eforturi importante să adune bani astfel încât să plătească la zi salariile fotbaliştilor. În continuare, programul DDB reprezintă cel mai important sprijin financiar de la Dinamo.

ADVERTISEMENT

Situaţie financiară dificilă pentru “câini”! Conducerea a făcut apel la suporteri şi sponsori

Pentru “câini” este o situaţie critică şi din punct de vedere financiar. Următoarea tranşă din drepturile tv va intra abia în luna iulie şi asta se va întâmpla dacă Dinamo va reuşi să evite retrogradarea.

Până atunci, cei din conducere au făcut apel la fanii din DDB, dar şi la sponsorii echipei, printre care se numără şi oamenii de afaceri Constantin Niţu sau Marian Iuhasz, să se implice financiar cât de mult se poate.

ADVERTISEMENT

Viitorul lui Dinamo se decide în “dubla” cu U Cluj, programată pe 21 şi 29 mai. În scenariul horror în care “câinii” vor retrograda, în vară va urma o remaniere masivă a lotului şi o reducere drastică a cheltuielilor astfel încât clubul să poată rezista.

  • 25.000 de euro a virat Nicolae Badea în conturile clubului
  • 14 este locul pe care a încheiat Dinamo actuala stagiune

 

ADVERTISEMENT