Life

Culisele interviului cu Diana Șoșoacă la Kanal D: “Denise Rifai s-a luptat mult să poată transmite emisiunea”

Diana Șoșoacă a vorbit despre culisele emisiunii de la Kanal D, "40 de întrebări cu Denise Rifai“, în exclusivitate pentru Fanatik. De ce a fost ediția cu ea amânată în iarnă și difuzată pe post în mijlocul verii?
25.07.2022 | 14:34
Culisele interviului cu Diana Sosoaca la Kanal D Denise Rifai sa luptat mult sa poata transmite emisiunea
Diana Șoșoacă a apărut pe sticlă la Kanal D, după cinci luni de zile. Sursa foto: Kanal D/Facebook.
ADVERTISEMENT

Senatoarea Diana Șoșoacă a vorbit despre culisele interviului acordat emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai“, difuzat de Kanal D, la cinci luni după ce a fost scos din grilă. Fosta membră AUR spune că a fost anunțată de moderatoarea Denise Rifai că emisiunea a avut audiențe mari.

Diana Șoșoacă: “Denise Rifai m-a sunat înainte să fie transmisă emisiunea”

Diana Șoșoacă, avocată și senatoare-președinta Partidului S.O.S. România, dezvăluie că a fost luată prin surprindere, săptămâna trecută, când prezentatoarea Denise Rifai a sunat-o să o anunțe că emisiunea cu ea invitată va fi difuzată la cinci luni după ce a fost scoasă din grila Kanal D, fără explicații.  Fosta membră AUR declară că mirarea ei a fost cu atât mai mare cu cât, susține ea, ar fi interzisă la aproape toate posturile tv.

ADVERTISEMENT

”Rifai m-a sunat la începutul săptămânii, înainte să fie transmisă emisiunea la Kanal D. Nu știu culisele, dar cui am spus că se va difuza, totuși, pe post emisia cu mine chiar s-a mirat că a reușit să o dea. Pentru că interdicția e totală la mine și sunt ordine de sus. Denise s-a luptat enorm să o poată da, să se poată transmite emisiunea cu mine pe post. Mi-a spus acest lucru, cât s-a luptat”, a declarat, pentru FANATIK, avocata Diana Șoșoacă.

Diana Șoșoacă, despre apariția la 40 de întrebări cu Denise Rifai: “A fost beton! A fost rupere”

Senatoarea Diana Șoșoacă a vorbit la telefon cu moderatoarea Denise Rifai și după difuzarea pe post a emisiunii, care a fost amânată timp de cinci luni. Moderatoarea de la postul Kanal D a anunțat-o pe celebra avocată că emisiunea a ajuns în casele multor români.

ADVERTISEMENT

”Am vorbit și azi cu Denise Rifai. Mi-a spus că a fost un rating mare. A fost beton! A fost rupere. Mă mir că a avut voie și că a reușit, totuși, să o dea pe post”, a mai declarat Diana Șoșoacă, pentru Fanatik.ro.

Emisiunea cu Diana Șoșoacă, scoasă din grilă Kanal D în februarie

Fosta membră AUR a filmat pentru “40 de întreb[ri cu Denise Rifai” în luna februarie, însă emisiunea a fost scoasă din grila Kanal D și a fost difuzată duminică, 24 iulie.

ADVERTISEMENT

Emisiunea cu Diana Şoşoacă trebuia să fie pe micul ecran pe data de 27 februarie 2022. Practic, ea era programată fix în săptămâna în care a început războiul din Ucraina. Kanal D a scos-o din grilă fără explicații, iar în locul ei a fost difuzată o ediţie în reluare cu Andreea Mantea.

”M-au sunat și au spus că din cauza războiului nu mai dau emisiunea, pentru că nu va mai avea rating, pentru că toate televiziunile sunt axate pe război. Și s-a hotărât ca această emisiune să fie amânată, pentru că au vrut să aibă un impact. Nu am zis nimic. Ordinul a venit de sus, la nivel de Uniune Europeană, să nu mai am acces la nicio televiziune. Fusesem avertizată în urmă cu o lună”, a declarat, pentru FANATIK, Diana Șoșoacă.

ADVERTISEMENT

La ce întrebări a răspuns Diana Șoșoacă

În emisiunea lui Denise Rifai, Diana Șoșoacă a făcut mai multe dezvăluiri despre viața personală. În cadrul producției de la Kanal D, celebra avocată a vorbit și despre relația cu soțul ei, despre care a spus că este cea mai mare iubire a vieții ei.

Diana Șoșoacă a mai declarat, în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, că toți bărbații ar dori o soție ca ea, având în vedere faptul că este plecată foarte mult de acasă. Fosta membră AUR a mai afirmat că partenerul ei de viață, Dumitru-Silvestru Șoșoacă, este “cea mai mare iubire” a vieții sale.

Printre întrebările la care a mai răspuns Diana Șoșoacă în cadrul emisiunii prezentată de Denise Rifai s-au aflat și: Ce v-a lipsit să ajungeţi o mare balerină?, Aţi ajuns avocat datorită unei promisiuni făcute, pe patul de moarte?, Îl complexaţi pe soţul dumneavoastră?, Ce rol jucaţi în ‘groapa cu hiene’ din Parlamentul României?, Ar mai exista Diana Şoşoacă fără Facebook? sau Aţi fi dispusă să vă sacrificaţi copiii de dragul politicii?

ADVERTISEMENT