Fotbal intern

Culisele măcelului Viitorul-FCSB. “Nu ştiam că Qaka și Daniel Benzar mai sunt la echipă!”

27.08.2018 | 15:15
Culisele macelului ViitorulFCSB Nu stiam ca Qaka si Daniel Benzar mai sunt la echipa

Culisele măcelului Viitorul-FCSB. Cristian Bivolaru, managerul general al fostei campioane a României, este de părere că Gigi Becali a ales o strategie special ca să îi adoarmă pe cei de la Viitorul preferând să vorbească înainte de meci de jucătorii care vor pleca de la echipa lui Dică, iar aceştia au fost titulari împotriva formaţiei lui Hagi.

Cristian Bivolaru, managerul general al constănţenilor, este de părere că dacă meciul Viitorul-FCSB, scor 1-4 se juca 11 la 11 atunci niciodată partida nu se termina cu un asemena rezultat nefavorabil pentru gazde. Însă conducătorul fostei campioane a României mai consideră că, pe lângă eliminarea pe care Ghiţă a provocat-o în echipa constănţenilor, din cauza lipsei de experienţă, totuşi şi Gigi Becali are un aport considerabil la victoria obţinută de elevii lui Nicoale Dică pe terenul de la Ovidiu.

Culisele măcelului Viitorul-FCSB. “Nu ştiam că Qaka și Daniel Benzar mai sunt la echipă!”

Managerul ilfovenilor, Cristian Bivolaru, a vorbit pentru FANATIK.RO despre partida de la Ovidiu dintre Viitorul şi FCSB. “Vă daţi seama că ne doare foarte tare acest rezultat. Însă dacă nu rămâneam în 10, atunci în mod sigur altul ar fi fost scorul. După părerea mea Ghiţă a stat şi prost în teren la faza respectivă, dar poate că era mai bine să îl lăse pe Coman să scape singur. Chiar dacă marca, sau poate nu marca, totuşi rămâneam pe teren 11 la 11. Însă şi Gigi ne-a dat un oarecum şah mat la acest meci. A tot lansat pe piaţă înainte de acest joc povestea plecării lui Qaka la Voluntari, iar noi ne-am trezit cu acest fotbalist titular. Cine credeţi că se mai gândea că o să apară Qaka pe teren?

Dar ca să fiu şi mai sincer eu unul îl ştiam plecat şi pe Daniel Benzar de la FCSB de vreo săptămână. Nici prin cap nu mi-a trecut că acest fotbalist mai este la FCSB. Dar acum totul a trecut şi nu mai aveam ce să facem. Rezultatul este cel pe cate toată lumea îl ştie de pe tabelă, iar băieţii trebuie să revină la antrenamwnte şi să muncească şi mai mult ca până acum. Sunt sigur că şi ei sunt conştienţi de acest lucru*, a spus Bivolaru.

Culisele măcelului Viitorul-FCSB. Oficialul de la Viitorul într-o conferinţă de presă
Culisele măcelului Viitorul-FCSB. Oficialul de la Viitorul într-o conferinţă de presă

Amănunte neştiute înaintea rezultatului catastrofal Viitorul-FCSB

Însă, dacă acum au ieşit la iveală aceste amănunte neşitute înaintea rezultatului catastrofal al meciului Viitorul-FCSB, scor 1-4, Cristian Bivolaru consideră că meciul roş-lbaştrilor de la mijlocul acestei săptămâni cu Rapid Viena nu a căzut deloc bine pentru fotbaliştii lui Gică Hagi. Motivul? “Poate că era mai bine ca acest meci retur cu Rapid Viena să nu se joace în preajma meciului cu Viitorul, deoarece în echipa lui Dică au intrat pe teren jucătorii mai odihniţi de la FCSB, dar şi cei care sunt dornici să demonstreze că au valoare de primul 11.

Şi aşa s-a întâmplat. Pe teren au apărut fotbalişti care au alergat de mama focului, deoarece s-au gândit că probabil nu se vor mai întâlni cu o astfel de şansă din partea antrenorului lor. Dar lucrul ăsta nu este nici o noutate. Aşa se întâmplă în meciurile în care intră jucătorii care abia aşteaptă o şansă ca să demonstreze de ce sunt în stare, mai ales cei pe care patronul Gigi Becali îi critică”, a spus Bivolaru.

Tags: