Sport

Culisele marelui război Dario Bonetti – Dinamo! Câţi bani cere fostul antrenor şi dacă i-a infectat cu COVID pe fotbalişti. Reacţia lui Iuliu Mureşan. Exclusiv

În această săptămână a început un adevărat război între Dario Bonetti și Dinamo. Fostul antrenor refuză rezilierea și cere mai mulți bani. Mai mult, Bonetti a fost depistat pozitiv cu COVID și există îngrijorări că i-ar fi infectat pe fotbaliști.
18.09.2021 | 23:30
Culisele marelui razboi Dario Bonetti  Dinamo Cati bani cere fostul antrenor si daca ia infectat cu COVID pe fotbalisti Reactia lui Iuliu Muresan Exclusiv
Culisele marelui război Dario Bonetti - Dinamo! Câţi bani cere fostul antrenor şi dacă i-a infectat cu COVID pe fotbalişti. Reacţia lui Iuliu Mureşan. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dario Bonetti a fost informat în cursul zilei de marți că nu va mai fi antrenorul echipei Dinamo. Italianul a cerut contractul în limba engleză și oficialii clubului se așteptau ca italianul să semneze rezilierea, însă acest lucru nu s-a întâmplat.

Culisele marelui război Dario Bonetti – Dinamo! Italianul s-a răzgândit: vrea toţi banii pentru un an de contract!

Lucrurile s-au acutizat în weekend. FANATIK a aflat că Dario Bonetti, prin avocații săi, va fi foarte dur și le va cere toți banii pentru un an de contract pentru că Dinamo s-a purtat rușinos cu el.

ADVERTISEMENT

Astfel, Dario Bonetti solicită 72.000 de euro de la Dinamo, adică salariul pe un an, el având 6000 de euro lunar la club. Dacă Dinamo nu îi va da banii, FANATIK a aflat că italianul este hotărât să îi dea în judecată.

Soţia lui Dario Bonetti, care îi este şi avocat, i-a trimis un mail lui Nicolae Badea!

Din informațiile FANATIK, sâmbătă, în jurul orei 17:30, soția lui Dario Bonetti, Anna Maria De Mattei, care îi este și avocat, a trimis un mail la Computerland, la Nicolae Badea, în care susține că Bonetti a plecat joi din România, iar o zi mai târziu a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus.

ADVERTISEMENT

Soția lui Bonetti acuză Dinamo că încearcă toate tertipurile astfel încât soțul ei să nu primească niciun ban de la Dinamo. Astfel, Dario Bonetti a decis să joace și el tare: cere salariul pe un an de la Dinamo, altfel dă clubul în judecată.

Infectarea cu COVID a lui Dario Bonetti ridică o altă problemă! Toţi jucătorii trebuie testaţi înaintea meciului cu Botoşani

Infectarea lui Dario Bonetti cu noul coronavirus ridică o altă problemă la Dinamo. Toți jucătorii “câinilor” trebuie testați înaintea meciului cu FC Botoșani, în condițiile în care Dario Bonetti a intrat în contact cu jucătorii.

ADVERTISEMENT

Cel mai probabil, lotul lui Dinamo va fi testat anti-COVID în duminică dimineața, cu câteva ore înaintea meciului cu FC Botoșani, care este programat de la ora 19:00.

Mureşan, îngrijorat: “Să sperăm că jucătorii sunt sănătoşi şi meciul o să se dispute”

Iuliu Mureșan a vorbit pentru FANATIK despre această situație spunând că este îngrijorătoare. Oficialul lui Dinamo speră ca meciul să se poată disputa și să nu mai apară alte infectări în lotul echipei:

ADVERTISEMENT

“Jucătorii lui Dinamo au fost testaţi săptămână trecută. Nu am avut niciun caz de covid. Nu ştiu exact ce se va întâmpla mâine înainte de meciul cu Botoşani. Nu ştiu care este procedura.

Bineînţeles, este o situaţie îngrijorătoare dacă domnul Bonetti are COVID. Să sperăm că jucătorii sunt sănătoşi şi meciul o să se dispute. Nu vreau să intru în polemici cu domnul Bonetti, dânsul a plecat joi fără să anunţe clubul şi ne-a luat pe toţi prin surpindere.

“Pur şi simplu a plecat la aeroport, nu a vorbit cu nimeni şi acum ameninţă clubul cu procese”

Am înţeles că pur şi simplu a plecat la aeroport, nu a vorbit cu nimeni şi acum ameninţă clubul cu procese. Noi ne-am comportat profesionist cu domnul Bonetti, sper să ajungem până la urmă la o înţelegere amiabilă, chiar dacă a devenit clar că el e supărat pe Dinamo”, a declarat Iuliu Mureșan în exclusivitate pentru FANATIK.

Dinamo joacă duminică, de la ora 19:00 împotriva lui FC Botoșani (locul 3) în etapa 9 din Casa Pariurilor Liga 1. “Câinii” au  ajuns pe locul 15, primul retrogradabil, după 5 înfrângeri consecutive, cu al doilea cel mai slab golaveraj din Liga 1, -11 (6-17), „întrecuți” doar de Academica Clinceni, -12 (6-18), „lanterna roșie” a campionatului.

Comunicatul avocatului: “O simplă încercare a clubului de a-l demite fără a plăti nimic, având în vedere eșecul de a obține semnarea rezilierii de comun acord”

Comunicatul avocatului lui Dario Bonetti, publicat de gsp.ro:

“Scriu în numele clientului meu, dl. Dario Bonetti, antrenor la Dinamo 1948 București, pentru a clarifica situația contractuală dintre părți.

Pe 14 septembrie 2021, clientul meu a fost contactat de dl. Mureșan și i s-a spus să nu meargă la antrenamentul de după-amiază, deoarece fusese demis, fără nicio comunicare formală.

Pe 15 septembrie a fost contactat pentru semnarea acordului de reziliere de comun acord. Nu este adevărat că nu s-a prezentat la antrenamente, situația era foarte clară și prezentată de toată presa, auzise deja de demiterea sa, se spunea că Dinamo îl înlocuise.

Ceea ce aflăm astăzi despre faptul că nu s-a prezentat la antrenament nu este altceva decât o simplă încercare a clubului de a-l demite fără a plăti nimic, având în vedere eșecul de a obține semnarea rezilierii de comun acord.

“Clientul meu a fost informat despre demitere cu efect imediat”

Deși am primit asigurări verbale de la Dinamo cu privire la irelevanța rezultatelor pentru primele 12 jocuri (2 victorii și 6 înfrângeri), clientul meu a fost informat despre demitere cu efect imediat, marți 14/09/21, fără să se conformeze cu formalitățile prevăzute de art. 8 din contract.

Ni s-a spus: „Numai rezultatele din meciuri contează: cu un total de 6 puncte câștigate cu un total de 24 de puncte, Dinamo se află astăzi pe un loc retrogradabil direct, cu consecințe economice și sportive dezastruoase; în plus, ultimele câteva jocuri au arătat o echipă lipsită de capacitatea de a fi competitivă”, comunicare semnată de Silviu Carmaciu, cu exemplare la Iuliu Paul Mureșan si Răzvan Zăvăleanu.

Domnul Bonetti își rezervă dreptul de acum înainte să acționeze în locurile corespunzătoare pentru deteriorarea imaginii, în urma declarațiilor false ale dl. Muresan, lansate astăzi la o conferință de presă.

Pe 17/09/21, dl. Bonetti a fost testat pozitiv și se află în prezent în carantină”, se arată în comunicat.

  • 6.000 de euro lunar este salariul lunar al lui Bonetti la Dinamo
  • 72.000 de euro solicită Bonetti pentru rezilierea contractului

 

ADVERTISEMENT