Fotbal intern

Culisele mutării lui Kamer Qaka la Iaşi! FCSB a oficializat transferul albanezului

01.09.2018 | 19:32
Culisele mutarii lui Kamer Qaka la Iasi FCSB a oficializat transferul albanezului

FANATIK.RO vă prezintă culisele mutării lui Kamer Qaka la CSM Politehnica Iaşi. După ce gruparea “roş-albastră” a fost eliminată din Europa League de Rapid Viena, Gigi Becali a anunţat că va renunţa la Kamer Qaka.


UPDATE 19.35. FCSB a anunţat transferul lui Kamer Qaka la CSM Poli Iaşi. Gruparea “roş-albastră” a oficializat mutarea prin intermediul unui mesaj postat pe pagina de Facebook.

“Mulţumim, Kamer Qaka! 

FCSB anunţă că a ajuns la un acord cu FC Politehnica Iaşi pentru transferul mijlocaşului Kamer Qaka. Astfel, jucătorul albanez în vârstă de 23 de ani revine la clubul de la care a fost transferat la finalul sezonului trecut, după ce a evoluat în 7 partide oficiale pentru roş-albaştri în actuala stagiule.

În altă ordine de idei, Marian Pleaşcă şi-a reziliat contractul cu FCSB, fundaşul revenit după împrumutul la FC Voluntari în sezonul trecut nefăcând parte din lotul primei echipe până în acest moment. Clubul nostru le urează mult succes celor doi jucători în continuare”, este mesajul FCSB-ului! VEZI MAI JOS TOATE CULISELE TRANSFERULUI LUI QAKA LA IAŞI!


Mai mult, latifundiarul din Pipera a avertizat că mijlocaşul albanez nu o să mai facă parte din lotul vicecampioanei dacă nu va accepta să plece la CSM Poli Iaşi. Lui Qaka i-am spus să plece, dar dacă vrea să stea, atunci va sta în tribună“, a declarat Becali.

Gigi Becali a fost la baza FCSB-ului din Berceni în cursul dimineţii de sâmbătă, iar patronul vicecampioanei României a avut o discuţie cu Kamer Qaka şi Nicolae Dică. Latifundiarul din Pipera a insistat ca mijlocaşul albanez să plece sub formă de împrumut la CSM Poli Iaşi, dar fotbalistul s-a opus şi i-a transmis lui Gigi Becali că va pleca la fosta lui echipa, dar cu două condiţii.

Culisele mutării lui Kamer Qaka la Iaşi

Kamer Qaka nu a dorit să plece la CSM Poli Iaşi sub formă de împrumut, iar Gigi Becali a acceptat transferul. Mai mult, mijlocaşul albanez a vrut ca la gruparea din Copou să primească acelaşi salariu ca şi la FCSB, adică 12.000 de euro pe lună. Flavius Stoica, antrenorul lui CSM Poli Iaşi i-a promis lui Kamer Qaka că o să fie titular meci de meci dacă va accepta să se întoarcă în Copou.

Nicolae Dică a încercat să-l convingă pe Gigi Becali să-l păstreze pe albanez

Kamer Qaka şutează spre poarta adversarilor
Kamer Qaka într-un meci al FCSB-ului

La discuţia pe care Gigi Becali a purtat-o cu Kamer Qaka a participat şi Nicolae Dică, iar antrenorul FCSB-ului a încercat să-l convingă pe patronul vicecampioanei României să-l oprească pe mijlocaşul în vârstă de 23 de ani la echipă. Tehnicianul FCSB-ului i-a transmis lui Gigi Becali că Kamer Qaka este cel mai bun jucător la antrenament, că a evoluat foarte bine în Viitorul – FCSB, scor 1-4, şi că îşi doreşte să-l folosească pe viitor deoarece albanezul ar putea să ajute echipa, dar Becali nici nu a vrut să audă. Nicolae Dică nu a fost singurul care a insistat pentru ca Qaka să rămână, ci şi fotbaliştii de la FCSB.

Qaka ar putea juca în Iaşi – Concordia

Astfel, Kamer Qaka şi-a luat rămas bun de la coechipieri, iar duminică va pleca la Iaşi. Albanezul ar putea să joace titular în meciul pe care moldovenii îl vor disputa cu Chiajna, luni, 3 septembrie, de la ora 21.00, live video pe www.fanatik.ro.

În vârstă de 23 de ani, Kamer Qaka a ajuns la FCSB în iulie 2018 şi a semnat un contract valabil până pe 30 iunie 2023. Albanezul a fost folosit de Nicolae Dică în 7 meciuri ale vicecampioanei României, dintre care două în Europa League. Pe parcursul carierei, Kamer Qaka a evoluat la echipe precum Valerenga U19, Raufoss IL, Honefoss, Sarpsborg 08, Kristiansund BK şi CSM Poli Iaşi.

20.000.000 de euro este clauza pe care Kamer Qaka o avea la FCSB

Am avut o discuție și cu Qaka. Din păcate, este decizia patronatului de a renunța la el. Eu i-am spus lui Qaka părerea mea, i-am spus și patronului, dar așa a decis clubul“- Nicolae Dică