Culisele pictorialului nud făcut de Andreea Mantea!

Dacă ar da timpul înapoi, probabil că trupul ei de zeiţă nu ar mai fi fost admirat vreodată de milioane de bărbaţi. Pictorialul pe care Andreea Mantea l-a făcut în 2006 pentru o revistă...
13.09.2014 | 08:38
Culisele pictorialului nud facut de Andreea Mantea

Dacă ar da timpul înapoi, probabil că trupul ei de zeiţă nu ar mai fi fost admirat vreodată de milioane de bărbaţi. Pictorialul pe care Andreea Mantea l-a făcut în 2006 pentru o revistă dedicată sexului tare şi care i-a facilitat astfel intrarea în showbiz ascunde o poveste tristă.

Andreea Mantea nu a fost dintotdeauna sigură pe ea şi a învăţat din propriile greşeli. A făcut senzaţie în Playboy, dar numai ea ştie ce a fost în sufletul ei. Pe lângă înfrângerea suferită în concurs, ea clasându-se pe locul secund, bruneta a primit lovituri pe bandă rulantă. Una a fost când a aflat că trebuie să apară totuşi pe coperta revistei, iar cealaltă a fost când tatăl ei i-a reproşat că s-a vândut ca un amărât.

Concluzia părintelui său a băgat-o în pământ de ruşine, mai ales că ea făcuse tot posibilul să se sustragă de la acea îndatorire, la care se înhămase dintr-o naivitate specifică vârstei. “Murisem de ruşine mai exact când trebuia să fac acel pictorial. Vorbim de pictorialul pe care am fost obligată să-l fac printr-un contract. Era o clauză, dar vezi, daca eram prea mică şi nu prea mă pricepeam… Noi ştiam că doar câştigătoarea va trebui să pozeze, eu am câştigat locul al doilea şi am stat liniştită, dar şi locul 2 şi Miss Popularitate şi locul 3 şi toată lumea, toate câştigătoarele de fapt erau obligate să pozeze. Oricât de mult aş fi încercat, mi-am luat un avocat, am încercat să scap de toată nebunia asta fără să spun nimănui, să mă descurc eu singurică”, i-a povestit Andreea Mantea prezentatoarei TV, Florentina Fântânaru. Din fericire pentru fanii ei, pictorialul nu a fost suspendat, iar atuurile fizice ale brunetei au fost evidenţiate fără perdea.

11

SURSA: spynews.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi!