Culisele demisiei lui Edi. “Nu mai bine plec eu decât jucătorii?”

SPECIAL FANATIK
Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
02/04/2018, 16:07
Culisele demisiei lui Edi. “Nu mai bine plec eu decât jucătorii?”

Oficialii formaţiei Astra Giurgiu au anunţat că Edi Iordănescu a ajuns la un acord cu fosta campioană a României pentru rezilierea contractului de comun acord – vezi aici detaliile, după ce giurgiuvenii au fost învinşi de Viitorul Constanţa, scor 0-2, în etapa a 3-a din playoff-ul Ligii 1 Betano. 

FANATIK.RO a aflat cum a ajuns Edi Iordănescu să ia decizia de a-şi da demisia de la Astra Giurgiu, dar şi ce discuţie a avut cu şefii clubului. Antrenorul s-a întâlnit în cursul dimineţii de luni cu conducerea, pentru a discuta despre situaţia jucătorilor din lotul fostei campioane. 

Ce a discutat Edi Iordănescu cu Ioan Niculae

La discuţia purtată între Ioan Niculae şi Edi Iordănescu, patronul de Astra Giurgiu i-a transmis tehnicianului o listă cu jucătorii la care vrea să renunţe, printre care şi Abang, fotbalist criticat la finalul meciului cu Viitorul Constanţa. După ce a ascultat cu atenţie doleanţele lui Ioan Niculae şi a văzut lista lungă cu fotbaliştii intraţi în dizgraţia afaceristului, Edi Iordănescu i-a replicat: “Nu ar fi mai mai bine să renunţaţi la mine?” Şeful giurgiuvenilor nu a stat foarte mult pe gânduri şi a acceptat propunerea lui Edi Iordănescu.

Marius Măldărăşanu, favorit să-l înlocuiască pe Iordănescu

Anunţul rupturii a fost făcut pe site-ul oficial al Astrei Giurgiu, iar documentele urmează să se semneze. Până atunci, cele două părţi nu au voie să ofere declaraţii în ceea ce priveşte despărţirea. Mai mult. FANATIK.RO a aflat că Marius Măldărăşanu are şanse să-l înlocuiască pe Edi Iordănescu pe banca Astrei Giurgiu pentru următoarele 8 meciuri din playoff-ul Ligii 1 Betano. Fostul rapidist antrenează echipa secundă a clubului deţinut de Ioan Niculae.

5 este locul pe care a lăsat Edward Iordănescu echipa lui Ioan Niculae, după ce la începutul sezonului se punea problema evitării retrogradării

Închide ×