Sport

Culisele ratării titlului de campioană de către CFR Cluj: ”A fost lovit când trebuie!”. Video Exclusiv

Dumitru Dragomir a dezvăluit la ”Profețiile lui Mitică” motivul pentru care CFR Cluj a ratat al șaselea titlu consecutiv de campioană.
17.05.2023 | 18:58
Culisele ratarii titlului de campioana de catre CFR Cluj A fost lovit cand trebuie Video Exclusiv
Dumitru Dragomir a dezvăluit la ”Profețiile lui Mitică” motivul pentru care CFR Cluj a ratat al șaselea titlu consecutiv de campioană. Sursă foto: gsp.ro
ADVERTISEMENT

Trupa lui Dan Petrescu a pierdut derby-ul de pe Arena Națională cu FCSB, scor 0-1, și a ieșit matematic din lupta pentru trofeu, într-un sezon în care ardelenii au acuzat numeroase greșeli de arbitraj.

Dumitru Dragomir știe de ce a ratat CFR Cluj titlul în acest sezon

În cadrul celei mai noi ediții a emisiunii ”Profețiile lui Mitică”, Dumitru Dragomir a dezvăluit că CFR Cluj a ratat câștigarea unui nou titlu de campioană, deoarece s-au răcit relațiile dintre FRF și Vasile Dîncu, omul despre care se spune că s-ar afla în spatele echipei din Gruia.

ADVERTISEMENT

”Să nu pun benzină pe foc, dar cred că 50% din insuccesele echipei lui Neluțu Varga se datorează și celor ce au vrut să se îndepărteze de Vasile Dîncu. În speță, federația. Categoric s-a îndepărtat federația de Dîncu.

Burleanu a vrut asta că era legat ca belciugul… A fost lovit când trebuie. Lui Burleanu nu i-a convenit că performanțele Clujului erau legate cumva și de influența lui Dîncu. Am multe de spus, dar mă opresc aici și nu vreau să mai comentez”, a declarat Dragomir, la emisiunea ”Profețiile lui Mitică”.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Senatorul Vasile Dîncu a fost văzut mai tot timpul ca un apropiat al clubului CFR Cluj, ba chiar omul care a decis foarte multe multe în Gruia. Despre fostul ministru al Apărării s-a vehiculat și faptul că ar fi personajul care a influențat decisiv ascensiunea în fotbal al lui Răzvan Burleanu.

Vasile Dîncu a explicat de ce a dorit schimbarea Legii Sportului

Vasile Dîncu a fost în prim-planul fotbalului în ultima perioadă, după ce a înaintat în Parlament un proiect de lege prin care să se modifice Legea Sportului, iar principalii beneficiari ar fi fost cei de la CSA Steaua, care astfel ar fi putut promova în primul eșalon.

ADVERTISEMENT

Însă, comisia parlamentară a respins proiectul de modificare al Legii Sportului, astfel că inițiativa nu va intra în dezbatere în Plenul Parlamentului. Această decizie înseamnă că ”militarii” nu au drept de promovare și vor rămâne în eșalonul secund.

Senatorul Vasile Dîncu a vorbit despre acest subiect la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICIexplicând raţionamentul pentru care a propus această schimbare, insistând asupra faptului că nu a fost o dedicaţie pentru CSA Steaua.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali l-a luat în colimator pe Dîncu pentru proiectul prin care a cerut schimbarea Legii Sportului care ar fi putut ajuta CSA Steaua să promoveze în SuperLiga. Finanțatorul FCSB a prezis încă de atunci că inițiativa nu va avea succes.

PROFEȚIILE LUI MITICĂ sunt ”live”, online pe FANATIK în fiecare luni, începând de la ora 12:30. Poți urmări PROFEȚIILE LUI MITICĂ pe toate căile de comunicare ”fanatice” de pe mediile sociale, pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT