Sport

Culisele retragerii lui „Bocciu” de la Rapid! Mitică Dragomir, dezvăluiri uluitoare: „Șucu să-l roage să rămână. Moare dacă-i dă 3.000 de euro pe lună?”

Dumitru Dragomir a dezvăluit că dacă ar fi în locul lui Dan Şucu s-ar duce după liderul de galerie Liviu Ungurean şi l-ar convinge să nu se retragă.
06.07.2024 | 10:42
Culisele retragerii lui Bocciu de la Rapid Mitica Dragomir dezvaluiri uluitoare Sucu sal roage sa ramana Moare dacai da 3000 de euro pe luna
Culisele retragerii lui „Bocciu” de la Rapid! Mitică Dragomir, dezvăluiri uluitoare: „Șucu să-l roage să rămână. Moare dacă-i dă 3.000 de euro pe lună?”
ADVERTISEMENT

Liviu Ungurean a anunţat în urmă cu puţin timp că renunţă la statutul de lider al galeriei Rapidului. Anunţul lui Bocciu vine în contextul în care a fost două luni în arest preventiv în “Dosarul Pyro”.

Culisele retragerii lui „Bocciu” de la Rapid! Mitică Dragomir, dezvăluiri uluitoare: “Vine vreun nebun care îi dă foc lui şi familiei”

La MAX PROFEŢIILE LUI MITICĂ, Dumitru Dragomir a dezvăluit că dacă ar fi în locul lui Dan Şucu s-ar duce după “Bocciu” să renunţe la ideea de a se retrage şi chiar i-ar oferi şi o sumă de bani să rămână lider de galerie:

ADVERTISEMENT

“Poate că de frică s-a retras. Eu l-am cunoscut, este un băiat admirabil. Şi ţine galeria în mână. Ferască Dumnezeu, eu îi spun, Şucu ar fi trebuit să lupte şi să îl ţină pe Bocciu şi pe Gigi Corsicanu.

Pe ăştia doi trebuia să lupte şi să îi ţină. Sunt anumiţi oameni care pot să ţină mulţimile. Ei făceau cu mâna şi era linişte. Din contră, să îl cheme şi să-l roage să rămână.

ADVERTISEMENT

Vine vreun nebun care îi dă foc lui şi familiei. Eu am trecut prin chestii de astea. Personal. Iar cu puhoiul nu te poţi pune. Iar unul singur poate să înnebunească mulţimile.

“Ce, moare Şucu dacă-i dă 3000 de euro pe lună? Ăştia sunt oameni rari, să ţii minte”

Unul singur! Doamne, eu când am auzit asta… imediat îl chemam la mine şi îl întrebam ce pretenţii are. Ce, moare Şucu dacă-i dă 3000 de euro pe lună? Ăştia sunt oameni rari, să ţii minte. 

ADVERTISEMENT

Uită-te la Simion ăsta. Liniştea masele. Aşa face şi acum. Sunt puţini astfel de oameni în lume. Sunt alţii care enervează lumea. Ăştia liniştesc. Îţi spune unul care n-a fost pe noul stadion Rapid. Niciodată!

Probabil l-au chemat şi i-au spus că merge la puşcărie după ce a zis la tine că nu se retrage. Şi în 24 de ore s-a schimbat. L-au întrebat între 3 şi 7 ani? Eu nu ştiu cum se face?”, a spus Mitică Dragomir la MAX PROFEŢIILE LUI MITICĂ.

ADVERTISEMENT

Rapid a avut de suferit după ce liderul de galerie a fost arestat, chiar înainte de debutul play-off-ului. Din principala contracandidată a FCSB-ului la titlu, giuleştenii au încheiat abia pe locul 6 campionatul.

Culisele retragerii lui „Bocciu” de la Rapid! Mitică Dragomir, dezvăluiri uluitoare: „Șucu să-l roage să rămână

ADVERTISEMENT