Fotbal intern

Culisele revenirii lui Dan Petrescu la CFR Cluj. Întâlnire secretă la Dubai cu Neluţu Varga

22.03.2019 | 13:38
Culisele revenirii lui Dan Petrescu la CFR Cluj Intalnire secreta la Dubai cu Nelutu Varga

Antrenorul Dan Petrescu este ca și revenit la echipa CFR Cluj, anunțul oficial urmând să se facă în curând, iar FANATIK vă prezintă firul evenimentelor din ultimele zile. ”Bursucul” se află deja la Cluj pentru a semna contractul cu formația pe care a făcut-o campioană în sezonul precedent al Ligii 1 Betano. După această performanță, tehnicianul a plecat în China acceptând oferta celor de Guizhou Hengfeng, pe care însă nu a reușit să-i salveze de la retrogradare.

Dan Petrescu va conduce vineri primul antrenament de la revenirea la CFR Cluj

Fostul mare internațional român s-a întâlnit joi, la Dubai, unde era acasă, cu finanțatorul celor de la CFR Cluj, Neluțu Varga, și au ajuns la o înțelegere. Patronul ardelenilor a rămas în continuare în Emiratele Arabe Unite, în timp ce Dan Petrescu a venit la Cluj să semneze înțelegerea valabilă pe două sezoane, cu opțiune de prelungire pe încă unul, și în care va încasa un salariu uriaș.

CFR Cluj urma să aibă o ședință de pregătire vineri dimineață, dar aceasta a fost mutată pentru ora 16:00, tocmai pentru a fi condusă de Dan Petrescu, care astfel revenie pentru a doua oară pe banca tehnică a ardelenilor. Actualul antrenor al clujenilor, Alin Minteuan, a cerut ca meciul amical cu Gaz Metan Mediaș să se joace sâmbătă la Cluj pentru a le da apoi liber jucătorilor.

Dan Petrescu în timpul unei conferințe de presă la CFR Cluj
Dan Petrescu în timpul unei conferințe de presă la CFR Cluj

Dan Petrescu va redebuta la CFR Cluj într-un meci amical

Încă un semn că numirea lui Dan Petrescu este iminentă o reprezintă faptul că partida amicală cu Gaz Metan se va juca în cele din urmă duminică, de la ora 13:00, la Mediaș, tocmai în ideea ca ”Bursucul” să preia echipa și să-i vadă într-un prim test pe jucători. Toate aceste modificări au fost făcute fără acceptul actualului tehnician Alin Minteuan, care a obținut cinci victorii în cele cinci meciuri în care a stat pe banca tehnică.

Lui Alin Minteuan i-a fost propus postul de secund al lui Dan Petrescu și se pare că acesta va accepta oferta pentru un salariu lunar de 5.000 de euro. Minteuan și-ar fi dorit să revină la echipa a doua a clubului, acolo unde a activat până la demiterea portughezului Antonio Conceicao, dar i s-ar fi transmis că nu mai este loc în acest moment.