Sport

Culisele transferului lui Betancor la Farul. Ce salariu imens a refuzat la Voluntari. Exclusiv

După fuziunea cu FC Viitorul, Farul Constanța a început să-și întărească lotul iar ultimul jucător transferat este Jefte Betancor de la FC Voluntari.
09.07.2021 | 17:03
Culisele transferului lui Betancor la Farul Ce salariu imens a refuzat la Voluntari Exclusiv
După fuziunea cu FC Viitorul, Farul Constanța a început să-și întărească lotul iar ultimul jucător transferat este Jefte Betancor de la FC Voluntari. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

La malul Mării Negre a început un nou proiect important, iar echipa care va evolua în Liga 1 îl va avea pe banca tehnică pe marele Gică Hagi.

”Regele” își dorește să facă performanță la Constanța și pentru acest lucru a început o campanie importantă de achiziții.

ADVERTISEMENT

Farul a dat lovitura cu transferul lui Betancor

Ultimul jucător transferat de Farul este atacantul spaniol Jefte Betancor, care vine liber după ce și-a încheiat contractul cu FC Voluntari, formație pentru care a marcat 10 goluri în sezonul precedent.

FANATIK a aflat că jucătorul în vârstă de 28 de ani a refuzat prelungirea înțelegerii cu gruparea ilfoveană, în ciuda faptului că i-a fost propus un salariu foarte bun, totul pentru a merge și a lucra sub comanda lui Hagi la Constanța.

ADVERTISEMENT

Informațiile FANATIK sunt că Voluntari i-a pus pe masă lui Betancor un salariu de 9.000 de euro pe lună, mult peste media din Liga 1, dar jucătorul a ales Farul. La Constanța, spaniolul va primi 10.000 de euro lunar, cu 1.000 de euro mai mult decât îi ofereau ilfovenii.

Spaniolul a refuzat și două oferte din străinătate

Jefte Betancor, care a mai jucat în cariera sa la Hercules, Ontinyent, Tenerife B, Eldense, Union Viera, Badajoz, Las Palmas B, Arandina, San Fernando, Stadl-Paura, Mattersburg, Vorwarts Steyr și SV Ried, a decis să meargă la Farul și a semnat un contract pe două sezoane.

ADVERTISEMENT

Alegerea spaniolului ar putea fi una foarte bună, cariera sa putând să cunoască o creștere importantă sub bagheta lui Gică Hagi. FANATIK a mai aflat că pentru a lucra cu cel mai mare fotbalist român, Betancor a mai refuzat și două oferte din străinătate în această vară.

Este clar că Farul Constanța va fi o echipă mai mult decât interesantă în sezonul viitor, proiectul fiind unul de mare anvergură. De altfel, este cunoscut faptul că Hagi își dorește tot timpul să câștige trofee.

ADVERTISEMENT

Callatis Mangalia a primit locul din Liga 2

Viitorul şi Farul Constanţa au fuzionat în mod oficial în această vară. Anunțul a fost făcut într-o conferință de presă la care au participat Gică Hagi, Gică Popescu, Ciprian Marica, Tibi Curt, Mihai Lupu, președintele CJ Constanța, şi Virgil Chițac, primarul oraşului.

Locul din Liga 2 al Farului va fi preluat de Callatis Mangalia, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, echipa celui mai vechi oraș din România fiind preferată în detrimentul celor de la Comuna Recea.

Callatis va fi antrenată de Ianis Zicu, care a refuzat să fie ”secundul” lui Gică Hagi în Liga 1, la Farul Constanța. Antrenorul în vârstă de 37 de ani a condus Farul Constanța în Liga 2, în perioada 2019-2020. Callatis va avea un lot format în mare parte din jucătorii care anul trecut au evoluat pentru Farul în Liga 2 și ratau, în ultima etapă, calificarea în faza play-off. Tot cu Ianis Zicu în postura de antrenor.

ADVERTISEMENT