Sport

Culisele transferului lui Dragoș Grigore la Rapid. Cine l-a convins să refuze Dinamo. Exclusiv

FANATIK a aflat culisele transferului lui Dragoş Grigore la Rapid, după ce fundaşul central a refuzat-o pe Dinamo.
03.07.2021 | 17:33
Culisele transferului lui Dragos Grigore la Rapid Cine la convins sa refuze Dinamo Exclusiv
Culisele transferului lui Dragoș Grigore la Rapid. Cine l-a convins să refuze Dinamo (sursă foto: sportpictures.eu)
ADVERTISEMENT

Rapid a dat una dintre loviturile perioadei de transferuri şi l-a adus pe Dragoş Grigore, jucător cu 38 de selecţii la echipa naţională a României. Înainte să ajungă în Giuleşti, fotbalistul de 34 de ani a fost convins să refuze Dinamo, club unde a jucat timp de şase sezoane.

Cum s-a transferat Dragoş Grigore la Rapid. Culisele mutării în Giuleşti

FANATIK a aflat că Dragoş Grigore se înţelesese cu Daniel Niculae pentru o venire la Rapid încă din urmă cu două săptămâni. Nu a semnat de atunci pentru că internaţionalul român a dorit să vadă ce se întâmplă cu Dinamo şi cu fanii din DDB, care l-au cerut în repetate rânduri la echipă.

ADVERTISEMENT

Din informaţiile FANATIK, cei din DDB nu i-au făcut nicio ofertă scrisă lui Dragoş Grigore pentru a veni la Dinamo. Singura ofertă a venit din partea lui Nicolae Badea, însă totul a fost doar la nivel verbal.

Acela a fost momentul când Ilona Grigore, soţia fotbalistului, a pus piciorul în prag şi l-a îndrumat spre Rapid. De altfel, femeia a stat în spatele tuturor deciziilor luate de Dragoş Grigore în carieră. Cei doi s-au căsătorit pe vremea când fotbalistul juca la Dinamo şi au fost năşiţi de Claudiu Niculescu şi Diana Munteanu.

ADVERTISEMENT

Fanii din PCH l-au implorat să revină la Dinamo

Cu o zi înainte să semneze cu Rapid, Dragoş Grigore a fost implorat de fanii din PCH să revină la Dinamo, totul printr-un mesaj emoţionant postat pe pagina oficială a Facebook a ultraşilor.

“Vino acasă, Căpitane! Știm că ai jucat la un nivel înalt până acum. Știm că meriți și că poți să mai joci într-un campionat cu bani mulți și cu pretenții. Dar acum te cheamă Dinamo!

ADVERTISEMENT

Clubul pe care îl iubești are nevoie de tine! Vino acolo unde ești respectat și dorit de toată lumea! Vino să le arăți tuturor că tu ai crezut, atunci când toată lumea se îndoia de noi”, a fost mesajul postat de PCH.

La scurt timp după ce Dragoş Grigore a semnat cu Rapid, mutare care nu le-a picat deloc bine “câinilor”, mesajul ultraşilor din PCH a fost şters de pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Dragoş Grigore a jucat şase sezoane la Dinamo. A plecat din Liga 1 în 2014

Dragoş Grigore şi-a început cariera la CFR Timişoara, unde a jucat în perioada 2006-2008. A urmat transferul la Dinamo, iar la început a evoluat pentru echipa secundă a “câinilor”. Locul în primul “11” l-a câştigat în sezonul 2010-11, al treilea de când semnase cu formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare.

În vara lui 2014, după şase sezoane la Dinamo, Dragoş Grigore a fost vândut la Toulouse, iar “câinii” s-au ales cu 1.000.000 de euro. Fundaşul central a evoluat un singur sezon în Ligue 1, fiind întâi împrumutat, ca mai apoi să fie cedat definitiv, la Al-Sailiya. Între 2018 şi 2021, Dragoş Grigore a jucat la Ludogoreţ Razgrad, alături de care a câştigat de 3 ori titlul în Bulgaria şi o Supercupă.

Dragoş Grigore are 38 de selecţii pentru echipa naţională a României, după ce a debutut pentru tricolori în 2011, într-un amical cu Cipru. A fost component al lotului lui Anghel Iordănescu pentru EURO 2016 şi a jucat în toate cele trei meciuri de la turneul final din Franţa. Pentru naţională, Dragoş Grigore a marcat un singur gol, în victoria cu Austria, scor 3-2, din Liga Naţiunilor.

ADVERTISEMENT