Sport

Culisele unei nopți zbuciumate pentru patronul FCSB! De ce i-a fost frică și ce i-a promis Gigi Becali lui Laurențiu Reghecampf pentru a încurca pe CFR Cluj. Exclusiv

Gigi Becali este disperat după FC Voluntari - FCSB 2-2, meciul care îl poate lăsa din nou fără titlu în Liga 1. A făcut noapte albă în căutare de soluții, iar concluzia e clară: Reghe este omul care îl poate salva!
15.05.2022 | 12:50
Culisele unei nopti zbuciumate pentru patronul FCSB De ce ia fost frica si ce ia promis Gigi Becali lui Laurentiu Reghecampf pentru a incurca pe CFR Cluj Exclusiv
Gigi Becali așteaptă ajutor de la Laurențiu Reghecampf pentru ca FCSB să mai spere la titlu. Sursă foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Becali este gata de orice pentru ca FCSB să ia primul titlu după 7 ani și era gata să îi promită o primă consistentă lui Laurențiu Reghecampf pentru a încurca pe CFR Cluj. Apropiații i-au explicat că riscă să ajungă din nou după gratii și l-au făcut să se răzgândească. Becali a venit cu alt plan, pe care i l-a transmis antrenorului de la Universitatea Craiova prin prieteni comuni. Reghe, următorul antrenor la FCSB după Toni Petrea.

Gigi Becali, noapte albă cu mulți nervi după FC Voluntari – FCSB 2-2. A vrut să îi ofere 50.000 de euro lui Reghe pentru a încurca pe CFR, dar apropiații l-au convins să renunțe!

Fluierul final din FC Voluntari – FCSB 2-2 l-a găsit pe Gigi Becali cu un car de nervi. S-a simțit trădat de finul său, Florin Pandele, și nu înțelegea de unde bucuria excesivă a gazdelor de ocazie pe Arena Națională. La scurt timp suna la Digi Sport și începea să înșire informațiile pe care le primise înainte de meci și care simțea că s-au confirmat. A anunțat și care a fost prețul trădării, o primă de 3.000 de euro de jucător venite de la rivala CFR Cluj. Și, ceea ce l-a deranjat cel mai mult, că totul s-a produs cu aprobarea finului său, Florentin Pandele.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, Gigi Becali era hotărât să răspundă cu aceeași monedă. Disperat că pierderea titlului aduce o gaură importantă în buget și complică traseul spre cupele europene, patronul FCSB a fost gata pentru o măsură disperată. 50.000 de euro este suma pe care era hotărât să i-o ofere lui Laurențiu Reghecampf, prin intermediari, pentru ca Universitatea Craiova să nu piardă în Gruia și astfel să ofere șansa ca FCSB să joace cu titlul pe masă la Buzău, în ultima etapă.

Doar că apropiații lui Becali au intervenit imediat când au auzit de acest plan nebunesc. A urmat o noapte albă de calcule și discuții aprige. “Este mult prea periculos să faci așa ceva, dacă se află ai putea să ajungi la închisoare. Știi bine ce forță au cei de la Cluj în politică, nu are rost să te bagi în asta. E doar un meci de fotbal, nu îți risca libertatea”, a fost mesajul pe care Becali l-a primit de la oamenii săi.

ADVERTISEMENT

Noul plan al lui Gigi Becali, prin care vrea să îl motiveze suplimentar pe prietenul Reghe: I-a promis că va fi următorul antrenor la FCSB, după Petrea

Aceste cuvinte l-au făcut pe Gigi Becali să bată în retragere. A renunțat să îi mai ofere bani lui Reghe pentru a încurca pe CFR Cluj, dar a venit cu un alt plan pentru a-l motiva suplimentar pe antrenorul Universității Craiova. Tot prin prieteni comuni, i-a promis lui Reghecampf că se va întoarce într-o bună zi la FCSB. Ba chiar că el va fi primul antrenor pe lista sa după o eventuală despărțire de Toni Petrea. O despărțire care trebuie spus nu este neapărat de luat în calcul în acest moment, mai ales că Becali este foarte mulțumit de Petrea.

Relația Gigi Becali / Laurențiu Reghecampf este în continuare una excelentă, astfel că antrenorul Universității Craiova era oricum super motivat să obțină un rezultat bun în Gruia. Mai ales în condițiile în care oltenii vin după o perioadă foarte complicată. Au pierdut lupta pentru locul 2 și au fost eliminați din semifinalele Cupei României, de Sepsi.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj – Universitatea Craiova se joacă duminică, de la ora 21:30, și poate fi meciul care decide titlul în Liga 1. Ardelenii obțin al cincilea titlu consecutiv dacă vor reuși să învingă. Pe de altă parte, egalul sau victoria Științei ar prelungi suspansul și ar face ca FCSB – CFR Cluj, programat în ultima etapă la Buzău, să se joace cu titlul pe masă.

3… trofee a câștigat Laurențiu Reghecampf la FCSB. Titlurile din 2013 și 2014, plus Supercupa României în 2014

Să iei bani de la adversarul meu, primă de 3.000, așa ceva nici nu îmi vine să cred. Mi-a zis cineva: ‘Băi Gigi, iartă-mă că-ți spun, dar ești prost la oameni’. Nu știu la cine mă refer. Mă refer că o echipă a luat 3.000 de euro de la CFR. Avem prieteni, avem rude la Voluntari. Oamenii mi-au spus dinainte așa ceva. Nu am crezut așa ceva că pot lua primă de la dușmanul meu. Mi se pare normal, numai că dacă este vorba de finul tău nu mai dai primă, îi lași să joace așa. Asta e supărarea mea” (Gigi Becali, atac la Florin Pandele după FC Voluntari – FCSB 2-2)