Life

Culiță Sterp și Sebastian Chitoșcă de la Survivor România și-au surprins fanii. Ce au făcut cei doi la o nuntă

Culiță Sterp și Sebastian Chitoșcă de la Survivor România își surprind fanii. Fanatik vă spune ce au făcut cei doi la o nuntă
19.08.2021 | 13:42
Culita Sterp si Sebastian Chitosca de la Survivor Romania siau surprins fanii Ce au facut cei doi la o nunta
ADVERTISEMENT

Cei doi foști faimoși au avut o relație bună pe parcusul competiției. Culiță și Sebastian se înțeleg foarte bine și după ce Survivor România s-a terminat.

Chiar dacă nu au avut ocazia să se vadă, aceștia păstrează legătura. Drept dovadă, cântărețul de muzică de petrecere a distribuit imagini care arată că cei doi vorbesc pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Culiță Sterp și Sebastian Chitoșcă de la Survivor România și-au surprins fanii. Ce au făcut cei doi la o nuntă

Și nu o fac oricum. Culiță a făcut un live cu prietenul său în timp ce cânta la o nuntă, în mijlocul ringului de dans.

Foștii faimoși s-au distrat de minune. Au râs minute bune, în timp ce Culiță cânta și întreținea atmosfera.

ADVERTISEMENT
Culiță Sterp și Sebastian Chitoșcă
Culiță Sterp și Sebastian Chitoșcă, distracție live, la nuntă
Colaj: Fanatik

Se pare că relația dintre cei doi este una destul de bună. Chiar dacă s-au înțeles bine în majoritatea timpului petrecut în Republica Dominicană, ei au avut parte și de un moment tensionat.

Culiță Sterp și Sebastian Chitoșcă, scandal de proporții la Survivor România

Cântărețul s-a enervat serios la un punct. Băiatul mamei Geta a fost scos din sărite de limbajul folosit de Sebastian Chitoșcă la adresa colegilor săi.

ADVERTISEMENT

Culiță și-a ieșit din fire, iar cei doi s-au înjurat o minute întregi: „te uiți urât de fiecare dată, vorbești urât cu toată lumea, cu oricare”.

„Dacă nu-ți convine ție, sări în sus. Dacă ai nervi, du-te în pădure și descarcă-te acolo. Ai un comportament de tot rahatul,” i-a reproșat solistul lui Sebastian, potrivit Wowbiz.

ADVERTISEMENT

Replica acestuia nu a întârziat să apară: „cu ce drept mă înjuri tu pe mine? Crezi că sunt fraierul tău? Cum îți permiți să mă înjuri 10 minute?”

Culiță nu a renunțat cu ușurință. Acesta i-a transmis fotbalistului să își ia păturile de lângă el, pentru că nu vrea să mai doarmă împreună. El l-a acuzat pe Sebastian că l-a jignit cu o zi înainte.

„Nu ar trebui să îmi spui nici du-te mai încolo, nici să-mi răspunzi pe tonul ăsta la câte am făcut eu pentru ține în competiția asta,” a conchis artistul.

De cealaltă parte, Chitoșcă a afirmat că se caută motive pentru a-l vota. El a subliniat că nu va accepta superioritatea nimănui.

ADVERTISEMENT