Life

Culiță Sterp a ajuns în România. Faimosul de la Survivor România a izbucnit în plâns pe aeroport

Culiță Sterp a revenit în România în urmă cu puțin timp, după ce a fost eliminat de la Survivor România. Artistul și-a stăpânit cu greu emoțiile și a început să plângă când și-a văzut familia pe aeroport.
31.05.2021 | 20:08
Culita Sterp a ajuns in Romania Faimosul de la Survivor Romania a izbucnit in plans pe aeroport
ADVERTISEMENT

Fostul Faimos de la Kanal D a fost primit cu brațele deschise de cei dragi. Doamna Geta, mama cântărețului, nu a lipsit de la revederea cu fostul concurent, care a izbucnit în lacrimi în timp ce vorbea despre competiția din junglă.

Vedeta s-a emoționat teribil când a văzut că este așteptat de cei dragi. Iancu Sterp a fost la rândul său prezent, fostul concurent de la Survivor România mărturisind că a avut un singur gând în ultima vreme.

ADVERTISEMENT

Culiță Sterp, revedere emoționantă cu cei dragi. Faimosul de la Survivor România s-a întors acasă

Culiță Sterp nu a fost deranjat că iubita nu s-a aflat pe aeroportul Henri Coandă, asta pentru că Daniela Iliescu este pe ultima sută de metri cu sarcina. Tânăra urmează să nască chiar perioada aceasta.

„Primul meu gând a fost acasă și uite că Dumnezeu m-a ajutat. Am emoții. Lasă că pe Daniela o întâlnesc acasă. E ca și cum aș fi ieșit din închisoare.  Nu m-am cântărit, sunt curios cât am slăbit. 

ADVERTISEMENT

A fost experiența vieții mele, e o chestie pe care o faci o singură dată în viață. Am învățat că trebuie să apreciez mai mult familia și mâncarea.

Mă gândeam că o să am emoții, dar nu mă așteptam să mă apuce plânsul”, a declarat Culiță Sterp de la Survivor România, direct de pe aeroportul Henri Coandă, scrie wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Fostul Faimos a fost descalificat din competiția sportivă de la Kanal D, după ce a refuzat să mai intre pe traseu. Acesta a fost motivul pentru care cântărețul de muzică de petrecere a fost eliminat, dorul de casă fiind mult prea mare.

Mama lui Culiță Sterp, declarație la revenirea acasă a vedetei, după eliminarea de la Survivor România

Artistul și-a cerut iertare de la foștii colegi din jungla dominicană, mărturisind că tot ce și-a dorit în ultimele zile a fost numai să ajungă acasă, la partenera sa de viață, Daniela Iliescu.

ADVERTISEMENT

Mama solistului ar fi vrut ca tânărul să mai stea în concursul filmat în Republica Dominicană. Doamna Geta îl vedea venind acasă cu marele premiu, dar se pare că dorul de familie l-a învins.

„Mă bucur că a venit, dar mă bucuram și dacă mai stătea. Daca aș fi avut oportunitatea să vorbesc cu el, i-aș fi zis să rămână. Copilul oricum se naște, iar el ar fi avut două trofee.

În inima mea, eu am crezut 80% că poate fi câștigătorul acestui trofeu. L-a răpus dorul de Daniela, de noi. E mult 5 luni, dar cel mai tare a făcut multă foame. Noi îl așteptam”, a spus mama lui Culiță Sterp.

ADVERTISEMENT