Life

Culiță Sterp a ajuns pe mâna medicilor. De ce nu a mai intrat în joc Faimosul de la Survivor România

19.03.2021 | 22:48
Culita Sterp a ajuns pe mana medicilor De ce nu a mai intrat in joc Faimosul de la Survivor Romania
ADVERTISEMENT

Culiță Sterp a ajuns pe mâna medicilor. Vedeta are probleme de sănătate pentru prima oară de când a intrat în competiția sportivă Survivor România. Cântărețul a fost consultat de medici, decizia acestora fiind una radicală. 

Faimosul are interzis să intre pe traseul din Republica Dominicană din cauza unor dureri accentuate la nivelul spatelui. Artistul are nevoie de o pauză de odihnă, dar și de mai multe investigații medicale amănunțite care să arate afecțiunea de care suferă.

ADVERTISEMENT

Vedeta le-a dezvăluit colegilor că trebuie să evite mișcările bruște, cel mai probabil având o problemă la nivelul mușchilor. Culiță Sterp a făcut cel mai probabil o întindere musculară, de aici și durerile care nu par să îl lase prea curând.

Culiță Sterp, probleme serioase de sănătate. Prin ce trece Faimosul de la Survivor România

„Băi, mă doare spatele ca pe bătrânii ăia, cum era bunică-meu de 80 de ani, zicea nu mai pot, nepoate, așa am ajuns și eu, măi. Mă doare rău spatele, dar nu știu ce se întâmplă, băi.

ADVERTISEMENT

Am făcut o rază din aia și… La rază nu se vede mare lucru, că e doar o rază di aia cum… Nu mi-a făcut RMN. Și m-a programat la RMN mâine sau poimâine, să mă duc să văd.

Și acum, când fac mișcări bruște mă doare. Pot să merg, dar când fac mișcări bruște mă doare… Din ce am înțeles e ceva la mușchi, o întindere musculară”, le-a spus Culiță Sterp colegilor de la Survivor România.

ADVERTISEMENT

Faimosul a fost nevoit să urmărească jocul din Republica Dominicană de pe banca de rezervă, la fel ca bunul său prieten, Jador. Cei doi au avut un vibe foarte bun pe care l-au transmis colegilor din echipa roșie, care pare că au trecut peste toate conflictele.

Culiță Sterp speră să nu aibă nimic grav la nivelul spatelui, dar acest lucru îl va afla în zilele următoare. Cântărețul își dorește ca starea sa de sănătate să se amelioreze și să nu mai aibă durerile acute, care l-au făcut să fie scos de pe insulă, pe brațe.

ADVERTISEMENT

Jocul pentru imunitate s-a desfășurat în 7 persoane, atât la Faimoși, cât și în echipa Războinicilor. Lupta este una strânsă, însă cei din echipa roșie sunt încrezători, mai ales după ce la ultimul traseu a adus un punct și Andreea Antonescu.

ADVERTISEMENT