Life

Culiță Sterp a ales-o pe Antonia dintre mai multe vedete de la noi: „Alex Velea mi-a dat block pe Instagram” – Video

10.08.2020 | 18:03
Culita Sterp a aleso pe Antonia dintre mai multe vedete de la noi Alex Velea mia dat block pe Instagram  Video
ADVERTISEMENT

Culiță Sterp a fost pus să aleagă între mai multe femei celebre de la noi și din străinătate. Cântărețul a comentat aspectul fizic al unor cântărețe și fotomodele din țară și din afară, iar despre unele dive nu a avut cuvinte tocmai frumoase de oferit.

Culiță Sterp, fascinat de Thailanda și Antonia

Artistul din Țara Hațegului a vorbit și despre una dintre cele mai mari pasiuni ale sale, aceea de a călători.

ADVERTISEMENT

Culiță a colindat lumea de la vest la est și de la nord la sud, dar în continuare există locuri pe care nu le-a văzut și și-ar dori foarte mult să le viziteze, dacă se poate la brațul unei iubite.

„Aș vrea să merg în Bali, în Indonezia sau în Maldive. Acolo nu am fost. Am fost în Thailanda, în Phuket. E ca și cum ai fi în Rai, parcă e o altă lume.

ADVERTISEMENT

Într-adevăr sunt mâncăruri bizare. Fiecare țară are cultura ei. Până la urmă și noi tăiem găina, porcul. Nu consider că mâncarea e ceva wow… E un miros specific pe stradă, într-adevăr. E un miros ciudat că ei fac mâncarea acolo pe stradă, ei mănâncă fructe de mare cum mâncăm noi pâinea…”, a declarat Sterp la Teo Show.

Alex Velea l-a blocat pe Instagram

Pus apoi de Bursucu să aleagă dintr-o serie de femei frumoase, actrițe, manechine și cântărețe, acesta a tras linie și a rămas cu Ioana Filimon și Antonia din divele de pe plaiurile mioritice.

ADVERTISEMENT

Pe Vica Blochina a trimis-o la plimbare din primul set de trei, iar pe Daniela Crudu ar dori-o doar pentru o noapte.

Dintre toate, cea care câștigă detașat castingul lui Culiță este Antonia. Artistul a dezvăluit că Velea trebuie să stea liniștit că nu are nicio intenție, ba chiar a dezvăluit că nu înțelege de ce i-a dat block pe Instagram.

ADVERTISEMENT

„Cea mai frumoasă dintre toate este Antonia. Am văzut că Alex Velea mi-a dat block pe Instagram, probabil că este o greșeală”, a mai spus Culiță la Kanal D.

ADVERTISEMENT