Life

Culiță Sterp a dat cărțile pe față la Survivor România. Dezvăluiri uluitoare despre Zanni

08.05.2021 | 12:06
Culita Sterp a dat cartile pe fata la Survivor Romania Dezvaluiri uluitoare despre Zanni
ADVERTISEMENT

Culiță Sterp a dat cărțile pe față în ultima ediție Survivor România și a făcut dezvăluiri uluitoare despe coechipierul său, Zanni, pe care îl acuză de strategii în echipă. Cântărețul este de părere că toți s-au schimbat și își văd propriul interes. 

Faimoșii au pierdut primul joc de imunitate, motiv pentru care au avut de făcut nominalizări. Așa cum era de așteptat, Consiliul a fost unul marcat de tensiuni, iar Culiță Sterp a ținut să spună tot ce gândește despre colegii săi.

ADVERTISEMENT

Interpretul de muzică de petrecere susține că nu există prietenii adevărate între membrii din echipa roșie, lucru care se va vedea la finalul competiției sportive, atunci când finaliștii se vor duela individual.

Culiță Sterp a dat cărțile pe față la Survivor România. Dezvăluiri uluitoare despre Zanni

Culiță Sterp a dat cărțile pe față în Consiliul de nominalizare și a mărturisit că nu se mai simte apropiat de niciunul dintre coechipierii săi. Faimosul susține că mulți dintre cei pe care îi considera prieteni s-au schimbat radical în aproape patru luni și jumătate, de când sunt în Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Culiță a mai spus că Zanni l-a luat deoparte pe Cucu, unul dintre ultimii concurenți veniți în competiție, și este de părere că vrea să-l atragă în strategia lui. 

„Despre echipă, așa este, nu trebuie să ne ascundem după deget, sunt puțini care se suportă aici. Sunt puțini care au prietenii, iar cei care au nu sunt adevărate deloc. Ei cred că sunt adevărate, dar o să-i văd pe ăia care se dau prieteni pe aici, și se știu ei care sunt, când se apropie finala și trebuie să se voteze între ei. Atunci vreau să-i văd.

ADVERTISEMENT

Eu de la începutul competiției m-am simțit apropiat oarecum de unele persoane de aici, dar între timp strategiile s-au schimbat, orgoliile s-au schimbat, interesele s-au schimbat și implicit oamenii s-au schimbat. 

Eu am rămas același, nu m-am schimbat și nici nu o să mă schimbe competiția pentru nimic  în lume. Acum că nu mai sunt pe aceeași lungime de undă cu unii dintre ei, nu am să-i acuz de nimic, nu o să dau cu noroi sau cu pietre, sau să spun secretele noastre, că nu mi se pare normal. Nu doar aici, ci și în viață. Este un principiu de-al meu pe care nu pot să mi-l încalc. 

ADVERTISEMENT

(…) Înainte să venim la consiliu i-am văzut pe unii veterani că i-au luat pe unii noi să vorbească cu ei. Poate nu au vorbit despre joc sau consiliu, dar în același timp cred că poate au făcut o strategie. Este vorba de Zanni și Cucu. Vorbeau mai departe. Cred că unii dintre cei vechi vor să-i atragă pe unii dintre cei noi în strategia lor”, a dezvăluit Culiț Sterp în ediția de vineri seară a reality show-ului de la Kanal D.

ADVERTISEMENT
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000....
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000. I-am dat un telefon. «Băi Gigi, te rog din suflet, are nevoie de celule stem»”. Reacția lui Becali
Gropile săpate în nisipul de pe plaje se pot dovedi mortale. Cazul care...
Gropile săpate în nisipul de pe plaje se pot dovedi mortale. Cazul care a șocat opinia publică din SUA
Boala a pus stăpânire pe creierul gimnastei care a făcut istorie pentru România....
Boala a pus stăpânire pe creierul gimnastei care a făcut istorie pentru România. Tragediile tăcute ale marilor sportivi
Crima de la Brăila, pas cu pas. Ce a făcut suspectul după ce...
Crima de la Brăila, pas cu pas. Ce a făcut suspectul după ce a ucis-o pe dentistă. Procurorii iau în calcul un omor plătit
Cum poate arăta Cristi Borcea la 54 de ani! Imaginile din vacanţă cu...
Cum poate arăta Cristi Borcea la 54 de ani! Imaginile din vacanţă cu milionarul român sunt uluitoare
Mihaela Rădulescu, apariție de senzație în costum de baie, la aproape 55 de...
Mihaela Rădulescu, apariție de senzație în costum de baie, la aproape 55 de ani! Foto
LUMEA intră în RĂZBOI! RUSIA a ANUNȚAT după GESTUL NATO
LUMEA intră în RĂZBOI! RUSIA a ANUNȚAT după GESTUL NATO
Moarte fulgerătoare în showbiz! A fost găsit fără suflare în apartamentul său
Moarte fulgerătoare în showbiz! A fost găsit fără suflare în apartamentul său
Alegeri în Statele Unite, Joe Biden renunță la cursa prezidențială
Alegeri în Statele Unite, Joe Biden renunță la cursa prezidențială
Mihai Bendeac, furtună pe internet după parodierea lui Versace: „Dacă vă dau coliva...
Mihai Bendeac, furtună pe internet după parodierea lui Versace: „Dacă vă dau coliva mea, v-o ia parastasul razna, prăduitorilor”
După scandalul din plenul Parlamentului European, Diana Șoșoacă a fost criticată de o...
După scandalul din plenul Parlamentului European, Diana Șoșoacă a fost criticată de o mănăstire din Neamț
Ce se întâmplă, de fapt, la preselecțiile pentru „Vocea României. Mama unei candidate...
Ce se întâmplă, de fapt, la preselecțiile pentru „Vocea României. Mama unei candidate a rupt tăcerea: „Fiicei mele i s-a spus din start că trebuie să..”