ADVERTISEMENT
Life

Culiță Sterp a dat o nouă lovitură muzicală, însă nu se poate bucura de succes: „Sunt oameni răi care se pun în calea muncii noastre”

Autor: Dan Suta | 22.09.2020 | 15:12
Culiță Sterp a dat o nouă lovitură muzicală, însă nu se poate bucura de succes: „Sunt oameni răi care se pun în calea muncii noastre”
Culiță Sterp, videoclip cu Costi Ioniță și fratele său, Iancu. Foto: captură Youtube

Culiță Sterp a dat o nouă lovitură pe piața muzicală! Hațeganul a lansat un nou videoclip, alături de celebrul Costi Ioniță și fratele său, Iancu, dar a avut parte de câteva opreliști în primele ore după ce piesa a apărut pe Youtube.

ADVERTISEMENT

Culiță Sterp nu se poate bucura de videoclipul noii sale melodii

Melodia „Sărutările tale”, semnată de Costi Ioniță, are toate șansele să fie noul hit în lumea manelelor, doar că artistul a observat ceva straniu la videoclipul postat pe Youtube la scurt timp după premieră.

Cântărețul susține că cineva îi boicotează succesul (are în nici 24 de ore aproape 500.000 de vizualizări) și va face tot posibilul ca piesa lui să crească și să fie pe locul unu în trending.

ADVERTISEMENT

„Melodia are o mică problemă. Tot intră și iese din Trending și nu se actualizează vizualizările pentru că sunt și oameni răi care se pun în calea muncii noastre, dar cu ajutorul vostru nu au nicio putere!

Hai să o distribuim cât mai mult la Story, dar și pe Facebook, Tiktok, oriunde! Vă mulțumim”, este mesajul postat pe Instastory de Culiță Sterp.

ADVERTISEMENT

Internauții n-au milă: „Iancu e dovada că oricine poate cânta”

Comentariile de pe pagina de Youtube a companiei Cat Music, casă de producție care s-a ocupat de piesă, lasă de dorit.

Majoritatea celor abonați la pagină sunt extrem de mâhniți pentru că s-a ajuns la promovarea lui Culiță, mulți scriind că nu are ce căuta în muzica românească.

ADVERTISEMENT

Internauții s-au legat și de ”talentul” lui Iancu Sterp în seria de comentarii acide de pe Youtube.

„Slab rău de tot; Doamne, apără, dacă și ăștia sunt cântăreți…; Iancu e dovada că oricine poate cânta; Afoni; Toate piesa Jale (n.r.: a lui Jador) sună cel mai bine; Pff, ne-ai omorât Costi cu muzica asta! Ai inmormantat muzica românească! Tu și cu Vulpița; Mai bine ascult Gașca Zurli pe repeat toată ziua”, sunt doar câteva din comentariile răutăcioase de la noul videoclip al lui Culiță Sterp.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!