Life

Culiță Sterp a făcut anunțul despre cel de-al doilea copil: „Vreau o fată”

La nici un an după ce a devenit tată, Culiță Sterp și partenera de viață, Daniela Iliescu, se gândesc deja la următorul copil. Artistul își dorește neapărat o fetiță.
12.05.2022 | 17:04
Culita Sterp a facut anuntul despre cel deal doilea copil Vreau o fata
Culiță Sterp, pregătit să fie tată din nou. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Culiță Sterp vrea să aibă o fată, după ce a devenit deja tată de băiat. Prezent la gala MMA unde s-a bătut fratele său cu Ovidiu Neveu, artistul și soția lui au vorbit despre viața de familie.

Culiță Sterp, pregătit pentru al doilea copil

Cei doi au declarat că s-au adaptat rolului de părinte și că Milan nu le-a creat mari probleme până acum. Culiță și Daniela au recunoscut că au mare noroc cu mamele lor, care sunt topite după băiețel.

ADVERTISEMENT

Milan este adevărata vedetă a familiei Sterp, potrivit declarațiilor soților Sterp. „Pemtru mama, slăbiciunea este Milan. Bunicile au mare grijă de el. Ne-a zis că își dă și viața, și inima. Copilul e ca și noi, e foarte calm. Se enervează mai greu”, a spus Culiță într-un reportaj difuzat la Teo Show.

Daniela Iliescu a fost întrebată dacă e vreunul dintre ei mai panicos atunci când copilul cade sau începe să plângă și nu știu exact motivul pentru care e supărat. Blondina a zis că au încercat să își păstreze echilibrul pentru a nu transmite starea de agitație celui mic, mai ales că amândoi sunt calmi de fel.

ADVERTISEMENT

„Vreau o fată”

Când a venit vorba despre următorul copil, amândoi au spus cu tărie că își doresc să își mărească familia. „Da. Am zis că vreau o fată”, a spus cântărețul de muzică de petrecere.

Daniela a plusat spunând că ea vrea să aibă cel puțin trei copii, însă rămâne de văzut dacă se va și întâmplat asta.

ADVERTISEMENT

Nevasta cântărețului a vorbit și despre cum face față vieții de artist a soțului ei, având în vedere că este mai mult plecat și că fanele îi scriu destul de des în privat.

Daniela a mărturisit că s-a obișnuit cu asta și că nu își imaginează să stea lipită non-stop de el. Când a venit vorba de fane, Daniela a spus că vede mai toate mesajele pe care bărbatul ei le primește, iar unele sunt de-a dreptul indecente.

ADVERTISEMENT

„Unele-s chiar nesimțite. Primește poze și cu ele dezbrăcate și în toate felurile”, a declarat Daniela.

ADVERTISEMENT