Life

Culiță Sterp a investit într-o afacere profitabilă și s-a îmbogățit. Din ce face bani artistul

Culiță Sterp știe cum să facă bani. Artistul a dovedit mereu că se pricepe foarte bine la afaceri. Fără prea mult efort a câștigat rapid peste 12.000 de dolari.
29.12.2021 | 07:39
Culita Sterp a investit intro afacere profitabila si sa imbogatit Din ce face bani artistul
Culiță Sterp a investit într-o afacere profitabilă și s-a îmbogățit. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Culiță Sterp a dovedit în repetate rânduri că se pricepe foarte bine la afaceri.

Deține un business de succes, scoate bani frumoși din cântări, dar și din promovarea unor produse pe rețelele de socializare.

De curând, artistul le-a dezvăluit fanilor că a câștigat peste 12.000 de dolari, după ce a investit doar 1.000 de dolari.

ADVERTISEMENT

Culiță Sterp a investit într-o afacere profitabilă și s-a îmbogățit. Din ce face bani artistul

Culiță Sterp este un afacerist de succes. Mereu a știut în ce să investească banii pentru a obține profit.

Artistul le-a dezvăluit internauților faptul că a descoperit o nouă modalitate pentru a-și mări averea. A decis să cumpere criptomonede. La început nu a avut foarte mare încredere, dar a hotărât să încerce ceva nou, iar acum este fericit pentru că a luat această decizie.

ADVERTISEMENT

Cântărețul a declarat că a investit 1.000 de dolari și a câștigat peste 12.000 de dolari fără niciun efort. Acum, este decis să investească mai mult în criptomonede.

“Prieteni, sunt foarte fericit pentru că nu știu dacă vă aduceți aminte, vă spuneam eu zilele trecute despre o monedă, că se va lansa pe data de 10 și va fi de un real succes. Ea s-a lansat și nu a fost de un real succes, a fost de un mega, mega, mega succes.

ADVERTISEMENT

Mă și bâlbâi cât sunt de fericit. Eu doar cu 1000 de dolari am făcut 12.600 de dolari”, a declarat Culiță Sterp pe contul său de socializare.

Și pentru a dovedi că totul este adevărat, fostul concurent de la Survivor le-a arătat fanilor și portofelul electronic. Acesta le-a oferit câteva date celor care doresc să-și investească banii în această afacere.

ADVERTISEMENT

“După cum vedeți, acesta este portofelul meu digital. O să vă las și vouă aici datele despre această monedă. Sunt oameni din toată lumea care investesc în această monedă. Și.. spor la treabă! Ce să vă zic mai mult? Vă pup! Doamne ajută”, a mai spus artistul.

Culiță Sterp s-a priceput mereu când a venit vorba despre afaceri. Are un business de succes și scoate bani frumoși și din cântări. În plus,  promovează diferite produse pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT
Tags: