Life

Culiță Sterp a mărit recompensa după ce a fost jefuit. Cine ar putea fi hoții

Culiță Sterp a mărit recompensa după ce a fost furat seiful din casa familiei sale. Cântărețul speră să recupereze măcar o parte din banii săi. Noi detalii despre hoți.
02.08.2022 | 07:50
Culita Sterp a marit recompensa dupa ce a fost jefuit Cine ar putea fi hotii
Culiță Sterp a mărit recompensa după ce a fost jefuit. Foto: colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Culiță Sterp a mărit recompensa pentru a aflat detalii despre cei care l-au jefuit. Andrei Ciobanu, cel care este prieten de familie, a dezvăluit noi detalii despre făptași.

Culiță Sterp a mărit recompensa după ce a fost jefuit

Culiță Sterp a mărit recompensa după ce a fost jefuit. Artistul le oferă 25.000 de euro celor care pot da detalii despre persoanele care au intrat în casa lor și au furat.

ADVERTISEMENT

Dacă inițial suma oferită drept recompensă a fost de 20.000 de euro, iată că Culiță Sterp a decis să o mărească, în speranța că va apărea cineva care să le dea detalii despre hoți.

Conform declarațiilor celor din familia Sterp, ei nu vor să bage pe nimeni la închisoare, ci vor doar să primească banii înapoi. Ar fi vorba despre o sumă foarte importantă, de ordinul sutelor de mii de euro.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă nu a explicat ce sumă de bani i-a fost furată, Culiță Sterp a ținut să sublinieze că este vorba de „foarte mulți bani”.

Cine ar putea fi hoții din casa familiei Sterp

Conform lui Andrei Ciobanu, care este prieten cu Iancu și Culiță Sterp, persoanele care au intrat în casa lor pentru a fura sunt unele apropiate, care știau că nu vor găsi pe nimeni acasă.

ADVERTISEMENT

Andrei Ciobanu spune că cei care au îndrăznit să fure sunt oameni săraci și, la un moment dat, se va afla cine sunt pentru că vor face excese și vor cumpăra lucruri pe care altfel nu și le-ar permite.

„Cu siguranță sunt niște cunoștințe, oameni care îi cunosc foarte bine familia și care au știut că Iancu cu mama Geta sunt plecați la mare, Getuța e unde e și Culiță la fel, nu are ce să caute în momentul ăla acasă.

ADVERTISEMENT

Eu știu o regulă. În general, când e vorba de mai mulți hoți, cineva se va sparge la un moment dat în figuri și îți vei da seama.

Oricum, e din zona lor de acolo, Hațeg, Sibiu. Cei care au furat banii, clar sunt săraci, dar la un moment dat se vor afișa.”, a spus el,  în emisiunea difuzată pe canalul de YouTube WOWnews.

ADVERTISEMENT