Life

Culiță Sterp a răbufnit! Declarație dură după ce a participat la o petrecere contestată de presă: „Băi, oameni buni, cum să scrieți așa ceva?”

14.08.2020 | 23:23
Culita Sterp a rabufnit Declaratie dura dupa ce a participat la o petrecere contestata de presa Bai oameni buni cum sa scrieti asa ceva
ADVERTISEMENT

Culiță Sterp s-a înfuriat în urma unui articol apărut în presă despre el, în care se scria că a cântat în plină pandemie în curtea unei biserici.

Culiță Sterp, supărat pe presă: „Cum să scrieți așa ceva?”

Cântărețul de muzică de petrecere din Țara Hațegului a fost la un eveniment în Țara Oașului, unde a prestat pe bani grei.

ADVERTISEMENT

Artistul a povestit cum s-a desfășurat totul și care este adevărul despre ”paranghelia” din curtea lăcașului de cult.

„Băi oameni buni, cum să scrieți așa ceva? Aseară am cântat în Țara Oasului la un eveniment privat în aer liber, dar nu în curtea bisericii! Ce vorbă e asta?

ADVERTISEMENT

Într-adevăr că oamenii care m-au angajat să le cânt stăteau chiar lângă biserică dar nu era nici fiul preotului cum ați spus și nu aveau legătura nici cu curtea bisericii! Biserica este un lăcaș de cult unde merg oamenii să se roage nu să se facă chefuri , cum să scrieți așa ceva , unii vă mai și cred! Doamne ferește”, a scris Sterp pe Facebook.

Scandalul cu ciobanul care a lucrat pentru familia cântărețului: duel verbal cu Mirela Vaida

Nu este prima oară când numele cântărețului apare într-un scandal. În urmă cu câteva luni, un fost angajat la firma familiei sale a acuzat că a fost tratat urât de familia lui Culiță, ba chiar că Nicolae l-ar fi bătut pe acesta și, pe lângă asta, nici măcar nu l-a plătit.

ADVERTISEMENT

Atunci interpretul de muzică de petrecere s-a certat cu Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii Acces direct, cea care a lansat acest scandal pe piață, spunând că nu este nimic adevărat din ce s-a spus și că el nu este nici Veronica, nici Viorel.

În cele din urmă, ciobanul care aducea acuzații la adresa familiei fostului soț al lui Carmen de la Sălciua a dispărut din peisaj.

ADVERTISEMENT