Life

Culiță Sterp a trecut prin schimbări radicale. Cum arată de când participă la Survivor România

03.03.2021 | 19:08
Culita Sterp a trecut prin schimbari radicale Cum arata de cand participa la Survivor Romania
ADVERTISEMENT

Culiță Sterp a trecut prin schimbări radicale de când a plecat la începutul anului în Republica Dominicană pentru filmările celui de-al doilea sezon al competiției sportive Survivor România. Artistul arată complet diferit față de cum îl știau fanii. 

Cântărețul de muzică de petrecere suferă din cauza lipsei hranei și probelor grele și solicitante, la fel ca și colegii săi. Schimbările sunt evidente pentru toată lumea, în cazul Faimosului putându-se observa cu ochiul liber acest lucru.

ADVERTISEMENT

Artistul era într-o formă fizică de invidiat în momentul în care a plecat din România pentru a participa la Survivor România 2021, însă acum a slăbit destul de mult, mai ales în zona abdominală. Mai exact, Culiță Sterp a dat jos burta și acum are pătrățele.

Culiță Sterp de la Survivor România a slăbit. Cum arată acum concurentul

„Mai țineți minte ce burtică avea cântărețul nostru când a intrat în competiție? ? Acum e atlet, are pătrățele ?✅”, este mesajul care apare pe pagina de Instagram a lui Culiță Sterp.

ADVERTISEMENT

„Vine acasă de acolo țiplă! Tocmai bun de ginerică și proaspăt tătic!”, „De foame are pătrățele”, „Să fie sănătos, nu contează că are burtică sau nu”, sunt câteva dintre comentariile fanilor.

Culiță Sterp a slăbit de când e la Survivor România
Culiță Sterp a slăbit de când e la Survivor România 2021. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Culiță Sterp a mărturisit înainte de a participa la Survivor România că a fost ofertat și în primul sezon, însă nu a acceptat pentru că avea un program foarte încărcat. La momentul respectiv s-a dus în Republica Dominicană fratele său, Iancu.

ADVERTISEMENT

Fostul soț al lui Carmen de la Sălciua este conștient de calitățile sale, fiind convins că se descurcă de minune în timpul probelor de pe traseele dificile din jungla dominicană.

„O să dau ce e mai bun din mine. O să lupt ca să îmi demonstrez că locul meu e acolo. Nu cred că o să mă accidentez, pentru că mă știu pe mine, sunt puternic.

ADVERTISEMENT

O să am nevoie însă de un strop de noroc, să nu-mi pierd răbdarea. Votați-mă dacă vreți să rămân acolo cât mai mult”, a declarat artistul înainte de a pleca la Survivor România.

ADVERTISEMENT