Life

Culiță Sterp a uitat-o pe fosta soție. Artistul iubește din nou. Ce spune despre actuala relație

18.07.2020 | 11:19
Culita Sterp a uitato pe fosta sotie Artistul iubeste din nou Ce spune despre actuala relatie
Culiță Sterp. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Culiță Sterp nu s-a mai afișat cu nicio femeie de când s-a despărțit definitiv de Carmen de la Sălciua, dar recent a început o nouă relație. Îndrăgitul artist iubește din nou și chiar a prezentat-o familiei pe femeia care i-a cucerit inima.

Cântărețul a publicat în mediul online o imagine în care apare alături de o frumoasă brunetă, aceasta stând cu capul pe umărul lui. Culiță Sterp este în culmea fericirii de când și-a găsit liniștea în brațele iubitei sale despre care are numai cuvinte de laudă.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, manelistul se gândește serios să se așeze la casa sa și știe și câți copii vrea, patru, mai ales că mama și surorile sale sunt încântate de alegerea făcută. Așadar, noua parteneră de viață a fost primită cu brațele deschise în familia lui Culiță Sterp.

Artistul Culiță Sterp iubește din nou. S-a afișat alături de o frumoasă brunetă

„Vreau să las în spate trecutul meu. Nu mă mai interesează, merg înainte. Au trecut deja șapte sau opt luni de la despărțirea de Carmen, și chiar am pus punct definitiv, fiecare pe drumul lui. Contează să fim sănătoși.

ADVERTISEMENT

Vreau un alt gen de persoană lângă mine, o femeie cu principii, cuminte, frumoasă. Să-mi înțeleagă meseria mai mult. Dacă am o femeie lângă mine care mă iubește, nici n-aș putea să-i fac ceva care să o deranjeze. Și vă spun sincer, am găsit-o sau cel puțin așa simt.

Am fost golan, știe și doamna Geta!!! Dar acum i-am spus că sunt serios, că vreau să îmi fac casă. Ea m-a aprobat și spre surprinderea mea, a ieșit perfect totul.

ADVERTISEMENT

Este adevărat, mama este mai pretențioasă, dar s-a înțeles bine cu ea. Se înțelege, o place, și ea, și surorile mele. Sunt bucuros. Calitățile pe care le-am vrut la o fată, le-am găsit la ea”, a mărturisit cunoscutul cântăreț la „Teo Show”, relatează wowbiz.ro.

Culiță Sterp alături de frumoasa sa iubită
Artistul Culiță Sterp împreună cu noua sa iubită. Sursa foto: wowbiz.ro

Cântărețul, declarație de dragoste pentru noua sa iubită

Culiță Sterp nu se sfiește să-și arate sentimentele pentru frumoasa brunetă care l-a cucerit și l-a făcut să o uite pe fosta sa soție, Carmen de la Sălciua. Acesta i-a făcut o declarație de dragoste extrem de emoționantă, semn că relația lor este una cât se poate de serioasă.

ADVERTISEMENT

Totodată, acesta a mărturisit că nu este genul care să facă primul pas într-o relație, cel mai probabil tânăra fiind cea care a intrat în vorbă cu el. De asemenea, cântărețul a ținut să precizeze că cel mai frumos cadou pe care i-l poate face femeii de lângă el este o familie.

„Vreau să-ți mulțumesc din suflet pentru clipele frumoase petrecute împreună. Cel mai frumos cadou pe care pot să ți-l fac este să avem o familie și un cămin împreună, de care să avem grijă toată viața. Te iubesc mult”, a mai spus artistul, potrivit sursei citate.

ADVERTISEMENT