Life

Culiță Sterp, adevărul despre numele său. Cum se numește în realitate Faimosul de la Survivor România

14.03.2021 | 17:48
Culita Sterp adevarul despre numele sau Cum se numeste in realitate Faimosul de la Survivor Romania
Culiță Sterp, adevărul despre numele său. Cum se numește în realitate Faimosul de la Survivor România. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Culiță Sterp de la Survivor România este un nume consacrat în industria muzicală autohtonă, multă lume întrebându-se dacă prenumele său este unul adevărat sau de scenă, fanii aflând în cele din urmă adevărul gol-goluț. 

Se pare că artistul de muzică de petrecere nu are acest nume trecut în buletin, ci altul. Cântărețul este alintat de cei dragi și cei apropiați „Culiță”, însă poartă un nume sfânt, care se cinstește de credincioși în perioada sărbătorilor de iarnă.

ADVERTISEMENT

Mai exact, concurentul de la Kanal D se numește Nicolae, a copilărit în Hațeg și a absolvit cursurile colegiului I. C.  Brătianu. Culiță Sterp provine dintr-o familie înstărită, mărturisind de-a lungul anilor că este obișnuit cu muncile grele de la câmp.

Culiță Sterp, nume real. Faimosul de la Survivor România are un prenume sfânt

Familia concurentului de la Survivor România deține peste 800 de oi în zona Hunedoara, artistul povestind la un moment dat că nu a avut o copilărie tocmai ușoară. Vedeta a lucrat la stână cot la cot cu rudele sale, fără să se dea în lături de la vreo treabă.

ADVERTISEMENT

Succesul și renumele cântărețului au venit în urmă cu câțiva ani mulțumită muzicii, dar și relației cu Carmen de la Sălciua. Culiță Sterp este obișnuit cu condițiile grele, motiv pentru care este convins că va rezista mult în Republica Dominicană.

Vedeta participă la cel de-al doilea sezon al competiției sportive Survivor România 2021, după ce în cel anterior și-a încercat norocul fratele său, Iancu Sterp.

ADVERTISEMENT

„Am crescut în mijlocul naturii, am stat fără mâncare pe câmp, având grijă de oi; cred că acest concurs mi se potrivește cel mai bine, sunt pregătit pentru el de când eram copil.

Sunt ambițios, curajos și duc la bun sfârșit ceea ce îmi propun. Sunt bun la suflet și am încredere în oameni care de multe ori mă dezamăgesc.

ADVERTISEMENT

O să-mi lipsească mâncarea, familia, prietenii, dar sper să câștig. Eu merg cu gânduri bune”, a povestit Culiță Sterp înainte de a pleca la Survivor România 2021.

ADVERTISEMENT