Life

Culiță Sterp, amator de senzații tari. Și-a pus viața în pericol în propria mașină

27.05.2020 | 16:43
Culita Sterp amator de senzatii tari Sia pus viata in pericol in propria masina
Culiță Sterp, amator de senzații tari. Și-a pus viața în pericol în propria mașină sursă foto: facebook.
ADVERTISEMENT

Culiță Sterp este amator de senzații tari și demonstrează acest lucru de câte ori are ocazia. De această dată, și-a pus viața în pericol în propria mașină, conducând fără mâini. Practic, mașina mergea singură pe autostradă.

Amator de senzații tari, Culiță Sterp și-a pus viața în pericol

Multe vedete aleg să se filmeze în timp ce conduc mașina. Printre ele se numără și Culiță Sterp, numai că el și-a pus viața în pericol, la propriu. Artistul și-a luat mâinile de pe volan și a lăsat mașina să meragă singură pe autostradă. A înregistrat imaginile și le-a postat pe Instastory.

ADVERTISEMENT

„Mă plictiseam și am găsit o opțiune nouă la mașină”, a scris Culiță Sterp, alături de filmare.

La scurt timp după, a adăugat că această manevră îi amintește de perioada copilăriei, când mergea pe bicicletă făr să țină mâinle pe ghidon.

ADVERTISEMENT

„Îmi aduce aminte când eram mici și mergeam cu bicicleta fără mâini”, a mai spus artistul.

Culiță a mai avut probleme la volan și în urmă cu câteva sâptămâni, când un animal i-a tăiat calea. Artistul, izolat alături de familia în ținutul Hațegului, de unde este, de fapt, s-a plimbat cu mașina pe drumurile de țară, iar în fața lui a apărut un măgar.

ADVERTISEMENT

„Te rog frumos să te ferești din drum. Vă rog frumos. Așa, mulțumesc”, i-a spus Culiță Sterp măgarului.

Culiță se bucură de succes mare pe plan muzical

Culiță Sterp se bucură de succes mare pe plan muzical. Până nu demult, cânta alături de Carmen de la Sălciu, cea care i-a fost și parteneră de viață. Cei doi au divorțat, însă, în 2018, după mai multe certuri și împăcări. De această dată, despărțirea pare să fie definitivă.

ADVERTISEMENT