Life

Culiță Sterp, anunț despre sora lui, Geta, și iubitul ei: “I-am adus să se căsătorească”. În ce proiect i-a implicat

Culiță Sterp a făcut un anunț despre sora lui, Geta, și iubitul ei, Sebastian. Interpretul de muzică de petrecere i-a implicat pe cei doi într-un proiect.
13.06.2022 | 22:25
Culita Sterp anunt despre sora lui Geta si iubitul ei Iam adus sa se casatoreasca In ce proiect ia implicat
Culiță Sterp, dezvăluire despre sora lui, Geta, și iubitul ei. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Culiță Sterp a făcut un anunț despre sora lui, Geta, și iubitul acesteia, Sebastian, pe care i-a inclus în următorul său videoclip. Cântărețul este foarte apropiat de membrii familiei lui, care sunt și ei cunoscuți în mediul online.

Culiță Sterp, dezvăluire despre sora lui, Geta, și iubitul ei

În timp ce sora lui Culiță Sterp este deja obișnuită să fie în lumina reflectoarelor, nu la fel a fost și pentru iubitul ei. Sebastian a avut niște emoții, după cum a dezvăluit interpretul de muzică de petrecere pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT

Cântărețul va lansa o melodie de dragoste, așa că s-a gândit să-i filmeze pe cei doi pentru a face un videoclip special. Culiță le-a dat celor doi indicații în timpul filmărilor și le-a spus să fie naturali și să facă ceea ce simt.

Fostul concurent de la Survivor 2021 i-a spus lui Sebastian să o ceară în căsătorie pe Geta Sterp. Artistul i-a luat pe cei doi, împreună cu echipa de filmare, la Sighișoara pentru realizarea acestui clip video.

ADVERTISEMENT

“E primul meu clip în care protagoniștii sunt Sebi și Geta. Sebi are puține emoții… I-am adus la biserică să se căsătorească. Faceți-vă viața, ia-o de nevastă, cere-o. Ai cerut-o?”, a spus Culiță Sterp în mediul online.

Geta Sterp și iubitul ei
Geta Sterp și iubitul ei, Sebastian, la filmările pentru videoclipul lui Culiță. Sursa foto: Instagram, TikTok/ Colaj Fanatik

Geta Sterp și Sebastian apar în videoclipul melodiei “Nu-l mai căuta pe Făt-Frumos”, după cum a mai precizat Culiță. Este prima lor colaborare, iar rezultatul va fi unul foarte bun, după cum se vede din imaginile postate de cântăreț.

ADVERTISEMENT
@culita_sterp_official @geta.sterp ♬ sunet original – Culiţa Sterp

Ce spune Culiță Sterp despre al doilea copil

Culiță Sterp a devenit tatăl unui băiețel în iunie 2021, iar el și partenera sa, Daniela Iliescu, deja se gândesc la al doilea copil. Artistul și-ar dori o fetiță de data aceasta.

În cadrul unui interviu, cei doi au explicat că nu au avut mari probleme cu Milan până acum și că sunt destul de calmi, așa că se descurcă foarte bine ca părinți.

ADVERTISEMENT

Culiță a spus, hotărât, că ar vrea ca fiul său să aibă o surioară.

“Da. Am zis că vreau o fată.”, a spus artistul într-un reportaj difuzat la Teo Show, în luna mai.

ADVERTISEMENT