Life

Culiță Sterp, anunț important pentru fani. Ce a pățit cântărețul: “Sunt niște conturi false cu mine”

Culiță Sterp a făcut un anunț important pentru fani. Interpretul de muzică de petrecere i-a avertizat pe internauți să fie atenți la cei care au conturi false cu numele lui.
10.01.2022 | 21:53
Culita Sterp anunt important pentru fani Ce a patit cantaretul Sunt niste conturi false cu mine
Culiță Sterp, anunț important pentru fani. Ce a pățit cântărețul. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Culiță Sterp a făcut un anunț important pentru fani pe rețelele sociale. Cântărețul i-a avertizat pe internauți că sunt multe conturi false cu el și că acestea organizează diverse concursuri prin care le cer bani.

Fostul concurent de la Survivor România 2021 le-a spus urmăritorilor că, pe aceste conturi, este distribuit un videoclip cu el de acum trei ani.

ADVERTISEMENT

Conturile respective organizează concursuri false și sunt mulți utilizatori care au căzut în capcană. Artistul a decis să facă un live pentru a-i avertiza pe fani să nu se lase păcăliți.

Culiță Sterp, anunț important pentru fani

Culiță Sterp le-a mai spus fanilor că el nu face astfel de concursuri și nici nu a făcut vreodată. Acesta i-a avertizat pe oameni să fie foarte atenți, pentru că mulți deja au ajuns să piardă bani.

ADVERTISEMENT

“Sunt niște conturi false cu mine pe Facebook. Îmi scrie foarte multă lume că fac nu știu ce concursuri cu un live de-al meu mai vechi. Deja exagerare, sună lumea pe numărul meu de evenimente și îmi spune că foarte mulți oameni au luat țeapă de la conturile astea.

Fac live-uri și pun o filmare mai veche cu mine și vă pun pe voi să ghiciți un număr. Nu știu despre e e vorba, nu sunt 100% la curent cu ceea e acolo. După ce ghiciți numărul, vă spun să-l trimiteți bani ca să vă dea ei premiul ca să primiți bani, nu știu.

ADVERTISEMENT

Să aveți mare, mare grijă, eu nu sunt ală. Nu fac live-uri să vă cer bani, să fac concursuri. Cum să fie unii oameni atât de încuiați încât să pună botul la o filmare cu mine de acum trei ani si sa mai piardă și bani?

Foarte multă lume ia țeapă de la conturi false cu mine, care fac concursuri. Eu nu fac așa și n-am făcut niciodată.”, a anunțat Culiță Sterp într-un live pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Din ce face bani Culiță Sterp, în afară de muzică

Culiță Sterp este unul dintre cei mai apreciați și talentați interpreți de muzică de petrecere din România, însă artistul a dovedit, de multe ori, că se pricepe și la afaceri.

Recent, cântărețul le-a spus fanilor că a reușit să câștige 12.000 de dolari, după ce a investit suma de 1.000 de dolari.

Interpretul a decis să cumpere criptomonede, deși nu a avut încredere în această modalitate inițial. Acum este mulțumit că a luat această hotărâre și că a reușit să câștige o sumă mare de bani.

“Prieteni, sunt foarte fericit pentru că nu știu dacă vă aduceți aminte, vă spuneam eu zilele trecute despre o monedă, că se va lansa pe data de 10 și va fi de un real succes. Ea s-a lansat și nu a fost de un real succes, a fost de un mega, mega, mega succes.

Mă și bâlbâi cât sunt de fericit. Eu doar cu 1000 de dolari am făcut 12.600 de dolari.”, a transmis Culiță Sterp în mediul online.

ADVERTISEMENT
Tags: