Life

Culiță Sterp are planuri de nuntă? Ce a dezvăluit fostul concurent de la Survivor România despre iubita sa

Culiță Sterp și iubita sa, Daniela Iliescu, se pregătesc să devină părinți pentru prima oară, următoarea întrebare care i se adresează fostului concurent de la Survivor România având legătură cu nunta.
07.06.2021 | 23:50
Culita Sterp are planuri de nunta Ce a dezvaluit fostul concurent de la Survivor Romania despre iubita sa
ADVERTISEMENT

Cântărețul de muzică de petrecere a vorbit deschis despre următorul pas din viața sa, fostul Faimos de la Kanal D dezvăluind dacă se pregătește pentru ceremonie. Artistul își dorește să ajungă în fața altarului, dar nu are o dată în acest sens.

Fostul participant din Republica Dominicană nu se grăbește să organizeze marele eveniment, asta pentru că momentan gândurile sale se îndreaptă numai spre nașterea Danielei Iliescu care ar urma să aibă loc chiar zilele acestea.

ADVERTISEMENT

În plus, Culiță Sterp și iubita sa nu au în plan să se căsătorească curând, un alt motiv pentru care nunta va avea loc mai târziu fiind și pandemia de coronavirus. Cel mai probabil cei doi își doresc o ceremonie la care să ia parte toți prietenii și apropiații.

Culiță Sterp și Daniela Iliescu, gata de nuntă? Mărturia sinceră făcută de vedeta de la Survivor România

„Nu ne pregătim deocamdată de nuntă, este în plan, dar nu știm când se va întâmpla; prioritatea este să se nască fiul nostru, să facem botezul și apoi o să ne gândim și la nuntă”, a spus artistul într-un interviu pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește numele pe care-l va purta bebelușul Culiță Sterp nu a vrut să dea prea mult din casă, însă a mărturisit că nu se oprește aici. Artistul își mai dorește copii și vrea o fetiță pentru care are numele pregătit încă de pe acum.

„Ne dorim măcar încă unul sau doi copii, sper să ne ajute Dumnezeu să facem și o fetiță, pentru că noi pregătisem un nume foarte frumos pentru ea, nu o să-l dezvălui.

ADVERTISEMENT

Avem pentru fiul meu mai multe nume pe listă, încă nu ne-am hotărât”, a completat cântărețul de muzică de petrecere, care a vorbit și despre ce planuri are mai departe.

Culiță Sterp, totul despre planurile de viitor. Ce are de gând

Culiță Sterp își dorește să se mute în locuința pe care și-a achiziționat-o acum ceva vreme, dar nu a mai apucat să o pună la punct. Casa are nevoie doar de mobilier pentru a putea fi locuită.

ADVERTISEMENT

De asemenea, fostul concurent de la Survivor România se concentrează și pe carieră, precizând că va avea colaborări frumoase în viitor.

Artistul vrea să facă muzică pentru sufletul oamenilor, bucurându-se din toată inima că sunt foarte multe persoane care apreciază ceea ce face.

ADVERTISEMENT