Life

Culiţă Sterp, aroganţe la ieşirea din sala de judecată: “Nevastă-ta mai întreabă de mine?”. Victima accidentului şi-a retras plângerea

Culiţă Sterp, aroganţe la ieşirea din sala de judecată. Acesta a avut replică pentru tot ce l-au întrebat reporterii. Victima accidentului și-a retras plângerea.
23.11.2022 | 20:39
Culita Sterp arogante la iesirea din sala de judecata Nevastata mai intreaba de mine Victima accidentului sia retras plangerea
Culiță Sterp a fost extrem de zâmbitor la ieșirea din sala de judecată și arogant față de reporteri. Foto Colaj Fanatik / Grai de Cluj și Facebook
ADVERTISEMENT

Culiță Sterp a mers miercuri la sala de judecată, unde a cerut judecătorilor să ridice măsura controlului judiciar. Zâmbitor, cântărețul de manele a făcut aroganțe la ieșirea din sala de judecată.

Culiţă Sterp, aroganţe la ieşirea din sala de judecată

Culiță Sterp nu a părut deloc îngrijorat de acuzațiile care i se aduc, la o zi după ce procurorii au extins urmărirea penală și pentru conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive, deoarece s-a descoperit că acesta era și drogat, nu numai băut.

ADVERTISEMENT

„Ai încercat să ascunzi ceva substanțe sau de ce ai plecat?”, l-a întrebat unul dintre reporteri pe Culiță Sterp, după ce acesta a ieșit din sala de judecată.

Răspunsul nu a fost deloc cel sperat de reporter: „Dar nevastă-ta mai întreabă de mine?”, a spus Culiță Sterp.

ADVERTISEMENT

De asemenea, manelistul a încercat să scape de reporteri, pe care i-a certat că îl calcă pe adidași în învălmășeala provocată pe holurile instanței.

„Ai grijă, că mă calci pe adidași!”, l-a atenționat el pe un reporter.

Victima accidentului și-a retras plângerea făcută

Culiță Sterp a făcut și primele declarații despre accidentul în care a fost implicat și a lovit un alt șofer.

ADVERTISEMENT

Victima și-a retras plângerea de la Poliție de pe numele lui Culiță Sterp.

De altfel, și cântărețul de muzică de petrecere spunea că s-a împăcat cu victima accidentului pe toate planurile și că ține legătura atât cu el, cât și cu familia lui.

De asemenea, Culiță Sterp a vrut să ceară public scuze victimei accidentului, care din fericire nu a fost rănit.

ADVERTISEMENT

„Vreau să îmi cer în primul rând scuze lui Marius, băiatul implicat în accident.

Atât lui cât și familiei lui cu care am ținut legătura și cu care m-am și împăcat ulterior pe toate planurile”, a spus acesta, într-un clip video publicat pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT