Life

Culiță Sterp, așa cum nu l-ai mai văzut. Cum și-a răsfățat iubita

23.07.2020 | 16:56
Culita Sterp asa cum nu lai mai vazut Cum sia rasfatat iubita
ADVERTISEMENT

Culiță Sterp iubește din nou și este foarte fericit, cel puțin asta susține el. Cea care i-a furat inima este o tânără șatenă, pe nume Daniela, cu părul lung, așa cum îi place lui, și care îl așteaptă acasă în fiecare zi.

Daniela se înțelege bine și cu mama și surorile artistului, lucru care îl bucură și mai tare și-i dă încredere pe mai departe. Nu își face planuri mari, se bucură de ce trăiește acum.

ADVERTISEMENT

Pe lângă talentul cu care este înzestrat, Culiță a demonstrat că este și romantic. Acesta a surprins-o pe iubita lui cu un cadou inedit. Până și fanii au fost emoționați.

Culită Sterp, cadou inedit pentru iubită

Culiță Sterp a trecut în sfârșit peste despărțirea de Carmen de la Sălciua pentru că acum pare foarte îndrăgostit de o altă femeie. Daniela, cea care i-a făcut inima să bată din nou, pare să se fi mutat deja în casa artistului.

ADVERTISEMENT

Dacă la început a acuns relația, acum, artistul trăiește din plin fiecare moment și se bucură de ceea ce i-a trimis Dumnezeu. Zilele trecute le-a prezentat-oși fanilor pe Daniela.

”Am o prietenă acasă cu care vorbesc și mă înțeleg foarte bine cu ea. Se înțelege bine cu ea (n.r mama), se înțelege cu surorile mele, sunt pe aceeași lungime de undă, pot să zic că, calitățile pe care mi le-am dorit de la o fată chiar le are.

ADVERTISEMENT

Acum, să vedem ce o fi, Dumenezeu știe, sperăm să fie bine”, a spus Culiță Sterp pe YouTube.

Culita Sterp, surpriza, iubita
Culiță Sterp, așa cum nu l-ai mai văzut. Cum și-a răsfățat iubita. sursă foto: Instagram

Și pentru că este îndrăgostit până peste cap, artistul nu ezită să îi arate și Danielei acest lucru, așa că o surprinde cu atenții ori de câte ori are ocazia.

Recent, Culiță a postat o imagine la Instastory cu un aranjament superb plin de trandafiri și ciocolată. Cu siguranță, iubita lui a fost încântată.

ADVERTISEMENT

“Pentru noi ăștia romantici”, a scris Culiță Sterp la Instastory.

 

 

Tags: