Life

Culiță Sterp, asaltat de copii la terasă, în fața iubitei. Ce le-a spus fostul concurent Survivor România

Culiță Sterp a fost asaltat de copii în timp ce se afla la terasă alături de iubita lui, Daniela Iliescu. Iată ce le-a spus artistul micuților.
07.06.2021 | 13:03
Culita Sterp asaltat de copii la terasa in fata iubitei Ce lea spus fostul concurent Survivor Romania
ADVERTISEMENT

Culiță Sterp a fost asaltat de patru copii în timp ce se relaxa la o terasă alături de iubita lui însărcinată, Daniela Iliescu. Cântărețul este foarte apropiat de fanii lui și nu refuză dialogul cu ei.

Proaspăt întors de la Survivor România, Culiță profită de timpul alături de familie și iubită. Fostul concurent s-a relaxat la o terasă, iar câțiva copii i-au adresat numai laude.

ADVERTISEMENT

Culiță și Daniela s-au amuzat teribil atunci când micuții au confundat numele emisiunilor de la Kanal D.

Culiță Sterp, asaltat de copii la terasă, în fața iubitei. Ce le-a spus fostul concurent Survivor România

Culiță Sterp și Daniela Iliescu au ieșit la o terasă, unde s-au relaxat cu câteva preparate delicioase. În timp ce vorbea la telefon, artistul a fost abordat de patru copii care l-au urmărit la Survivor România.

ADVERTISEMENT

Fostul Faimos a vorbit cu ei și s-a amuzat foarte tare atunci când au confundat numele emisiunii „Survivor” cu „Exatlon”, un reality show în format asemănător, difuzat tot la Kanal D lpână acum câțiva ani.

„Unde am fost, la Exatlon?”, i-a întrebat Culiță pe copii, după ce au încurcat emisiunile. „Da, te-am văzut. Te-am văzuuuut”, au răspuns aceștia, încântați de întâlnirea cu el.

ADVERTISEMENT
Culiță Sterp
Culiță Sterp, asaltat de copii. Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik

Culiță Sterp, pregătit să devină tată

Culiță Sterp se pregătește să devină tată, iar marele eveniment va avea loc peste câteva zile. Artistul și iubita lui au făcut ultimele pregătiri pentru venirea pe lume a băiatului lor.

Interpretul de muzică de petrecere i-a scris o scrisoare emoționantă partenerei sale, iar aceasta a izbucnit în plâns.

ADVERTISEMENT

Culiță Sterp i-a mărturisit, prin intermediul acesta, cât de mult o iubește pe viitoarea mămică a copilului său.

Culiță Sterp a cerut să plece acasă în timp ce se afla la Survivor România, din moment ce nașterea copilui este foarte aproape.

Artistul nu se mai putea concentra la probele din competiție și își dorea foarte mult să-i fie alături Danielei atunci când va naște.

Competiția sportivă de la Kanal D s-a prelungit, ce-i drept, iar Culiță a preferat să renunțe la luptă, știind că adevăratul premiu se află acasă. Producătorii au înțeles acest lucru și l-au descalificat, nefiind o altă variantă.

ADVERTISEMENT