Life

Culiță Sterp, atac la adresa lui Zanni. Artistul consideră că fratele său, Iancu, a fost sabotat în finala Survivor All Stars. ”Nu se trimiteau voturile”

Culiță Sterp, primele declarații după ce fratele său a pierdut finala Survivor All Stars în fața lui Zanni. Artistul a spus adevărul în fața tuturor.
31.05.2024 | 11:37
Culita Sterp atac la adresa lui Zanni Artistul considera ca fratele sau Iancu a fost sabotat in finala Survivor All Stars Nu se trimiteau voturile
Culiță Sterp, primele declarații după ce fratele său a pierdut finala Survivor All Stars în fața lui Zanni. Sursa foto: Instagram, Facebook
ADVERTISEMENT

Finala Survivor All Stars a fost una intensă și i-a ținut pe cei de acasă cu sufletul la gură. Marea bătălie s-a dat între Iancu Sterp și Zanni. Acum, după deznodământul finalei, Culiță Sterp a făcut primele declarații.

Culiță Sterp, dezamăgit de finala Survivor All Stars 2024

Sezonul din 2024 al Survivor All Stars a fost cel mai dificil de până acum. În jungla din Republica Dominicană au luptat cei mai buni concurenți din toate sezoanele. Însă, așa cum spune regulamentul, doar cel mai bun putea pleca acasă cu marele premiu.

ADVERTISEMENT

Finala Survivor All Stars s-a jucat între Culiță Sterp și Zanni. Bătălia finală nu a fost deloc una ușoară și, așa cum era de așteptat, a stârnit multe controverse. Printre cei care și-au exprimat părerea s-a numărat și Culiță Sterp,

Culiță l-a susținut de acasă pe fratele său, Iancu. Artistul este de părere că fratele său a dat tot posibilul în lupta din junglă, însă anumite aspecte din finală l-au nemulțumit. Sincer și asumat ca de obicei, a spus lucrurilor pe nume în mediul online.

ADVERTISEMENT

Culiță Sterp este de părere că finala Survivor All Stars a fost una strânsă, iar voturile pentru fratele său, Iancu Sterp nu s-au contorizat. Artistul nu a aruncat informații nefondate, ci spune că are dovezi din partea fanilor.

Artistul este de părere că sistemul de votare l-a defavorizat pe Iancu Sterp

Culiță Sterp știe foarte bine că unele voturi pentru Iancu nu s-au contorizat din cauza sistemului de votare. Artistul crede că Zanni nu s-a confruntat cu astfel de probleme în ceea ce privește voturile.

ADVERTISEMENT

”Dacă a fost foarte strâns, diferența ar fi trebuit să fie voturile care nu au mers, foarte multe nu s-au trimis. Am primit screen-uri de la oamenii care mi-au trimis, trimiteau de 10 orei mesaje și primeau două confirmări înapoi. Nu se trimiteau voturi, așa am pățit și eu. Nu știu dacă a fost la Zanni așa.”, a declarat Culiță în mediul online.

Culiță Sterp este convins că finala Survivor All Stars ar fi fost alta dacă o mare parte din voturi nu ar fi fost direcționate și către Andrei Ciobanu. Iancu Sterp și Andrei Ciobanu au fost foarte buni prieteni de-a lungul competiției, iar acest lucru a cântărit foarte mult în fața celor de acasă.

ADVERTISEMENT

”Oamenii care l-au mai votat o dată și pe Andrei, asta a fost o momeală, pentru că oamenii au cheltuit banii acolo. Dacă se adunau toate voturile și din prima etapă și din asta, nici nu existau discuții. Felicitări Zanni, Doamne ajută, mergem înainte.”, a mai spus Culiță Sterp pe Instagram.

Zanni este marele câștigător al sezonului Survivor All Stars 2024 și a plecat acasă atât cu titlul suprem, cât și cu marele premiu de 100.000 de euro. Nu este pentru prima dată când Zanni este desemnat câștigător al emisiunii de la PRO TV. Acesta a mai câștigat marele premiul și în sezonul difuzat în 2021.

ADVERTISEMENT
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să...
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să nu mă urască!” + Antrenorul pe care îl admiră în secret: „N-am avut curaj să-i spun”
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care...
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care vă pot ajuta
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist cunoscut
"Luna roz" sau "Luna căpşunilor", fenomen rar pe 21 iunie 2024. Unde va fi vizibilă
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă:...
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă: „A pierdut totul! Nici nu ştiu unde a dormit”
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A...
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A spus 'stop joc' pe plajă! / FOTO
RĂSTURNARE privind ALEGERILE PREZIDENȚIALE! E bomba ZILEI
RĂSTURNARE privind ALEGERILE PREZIDENȚIALE! E bomba ZILEI
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut...
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut de mână pe Bancu la Euro 2024."Sunt mândră de el. Îmi era teamă. Am fost a patra rezervă"
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama...
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă”
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care...
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care și-a pus amprenta asupra chipului ei
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a...
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a fost prima persoană care și-a dat seama: „O bună perioadă de timp nu mi-a zis”