Life

Cum și-a împodobit Culiță Sterp bradul de Crăciun. Imaginea publicată de artist

Culiță Sterp a împodobit deja bradul de Crăciun, iar în această ”operațiune” a avut parte și de ajutor. Cumnatul său i-a ajutat pe el și pe Daniela ca sărbătorile să nu-i prindă nepregătiți.
16.12.2021 | 14:48
Cum sia impodobit Culita Sterp bradul de Craciun Imaginea publicata de artist
ADVERTISEMENT

Culiță Sterp a publicat câteva imagini cu bradul de Crăciun, cel sub care Moșul va pune cu siguranță multe cadouri, mai ales pentru copilașul pe care artistul îl are.

Băiatul cântărețului nu a părut foarte entuziasmat de pregătirile interpretului de muzică de petrecere. Culiță și-a surprins fiul dormind în timpul forfotei din casă. Daniela a spus pe filmarea postată pe Instastory că cel mic s-a plictisit de ei și de cât de tare se strofoacă pentru Crăciun.

ADVERTISEMENT

Într-un alt story, Culiță și-a filmat cumnatul în timp ce dă o mână de ajutor, bradul fiind aproape gata.

Culiță Sterp e gata de sărbători. Cum arată bradul de Crăciun din casa artistului

Familia Sterp pare să aibă gusturi cu privire la decorarea pomului de Crăciun. Culiță și Daniela și-au dorit un brad care să nu fie încărcat de prea multe culori și au ales cele mai frumoase ornamente pentru acesta.

ADVERTISEMENT

În nuanțe de griji și albastru deschis, pomul își așteaptă colindătorii de sărbători. Cu siguranță artistul va face poze alături de cei care îi vor trece pragul de Crăciun și nu în ultimul rând alături de Milan, căci pentru el va fi o adevărată premieră.

Culiță a făcut și o glumă pe seama cumnatului său, Denis, care apare în filmare la bustul gol. Artistul a făcut pe pețitorul pentru fratele soției sale, sugerându-le fetelor să îi scrie acestuia pe Instagram dacă vor să-l cunoască.

ADVERTISEMENT
culiță sterp
Culiță Sterp și-a împodobit bradul de Crăciun cu ajutorul cumnatului său, Denis. Foto: Instagram

Fratele Danielei Iliescu a dat o mână de ajutor

„Cumnatul meu, Denis Iliescu, vrea o fată care să-l ajute să împodobească bradul. Săriți pe el, fetelor!”, a scris Culiță Sterp la videoclipul postat pe Instagram.

Crăciunul acestui an va fi unul cu totul special pentru interpretul de muzică de petrecere. Este primul Crăciun pe care artistul îl va petrece cu fiul său, care a venit pe lume în luna iunie.

ADVERTISEMENT

Viața muzicianului s-a schimbat complet de când a devenit tătic. Acesta își laudă feciorul de fiecare dată când are ocazia și vorbește despre el cu sclipire în ochi.

Culiță și-a sacrificat inclusiv participarea la Survivor România de dragul fiului său. Cântărețul a renunțat la concurs deoarece și-a dorit să fie aproape de soția lui la venirea pe lume a lui Milan. Decizia lui Culiță de a pleca de la Survivor i-a impresionat foarte mulți pe fani, dovedind astfel că familia este mai presus de orice.

 

ADVERTISEMENT