Life

Culiță Sterp de la Survivor România, apărat de iubita sa. Daniela Iliescu a răbufnit la acuzațiile Simonei Hapciuc

13.04.2021 | 11:36
Culita Sterp de la Survivor Romania aparat de iubita sa Daniela Iliescu a rabufnit la acuzatiile Simonei Hapciuc
ADVERTISEMENT

Culiță Sterp de la Survivor România este apărat de iubita sa, Daniela Iliescu, după ce fosta concurentă Simona Hapciuc a lansat mai multe acuzații la adresa artistului. Tânăra nu s-a mai putut abține și a răbufnit pe rețelele de socializare, unde a scris un mesaj amplu. 

Frumoasa blondină este extrem de deranjată de atitudinea Faimoasei, care îl acuză pe cântăreț pentru ieșirea sa din competiția sportivă de la Kanal D. Antrenoarea de fitness este de părere că artistul este fals și misogin, acuzându-l adesea că și-a lăsat partenera acasă însărcinată pentru că este avar.

ADVERTISEMENT

Daniela Iliescu este de părere că Simona Hapciuc împarte numai vorbe urâte de mai bine de o lună, vorbind de Culiță Sterp în absența acestuia pentru că nu are cum să vină cu replica. Iubita Faimosului de la Survivor România susține că vedeta ar trebui să se abțină de la comentarii.

Daniela Iliescu sare în apărarea lui Culiță Sterp de la Survivor România. Ce i-a reproșat Simonei Hapciuc

Daniela Iliescu a încercat să lămurească motivul pentru care Culiță Sterp a luat decizia de a pleca în Republica Dominicană, deși așteaptă primul său copil. Concurentul de la Survivor România s-a consultat cu partenera înainte, care consideră că este independentă și se descurcă singură cu sarcina.

ADVERTISEMENT

„În primul rând această persoană face afirmații care discreditează imaginea și reputația unei persoane publice, în special într-un moment în care această persoană nu se poate apăra, iar astea sunt fapte pentru care se poate răspunde din punct de vedere legal.

În al doilea rând, am decis să intervin pentru că femeia, este atât de preocupată de nevasta lui Culiță care este gravidă și pe care a lăsat-o acasă însărcinată pentru că este avar și nu se gândește la mine si la copil. 

ADVERTISEMENT

Ei bine, repet pentru cei care nu știu, noi am luat această decizie de comun acord. Și pentru că nu fac parte din categoria femeilor dependente sau obsedate de bărbatul lor, nu cred că e de judecat sau este asta vreo dovadă de lipsă de iubire din partea lui.

Sunt mai mult decât recunoscătoare că am nu una, ci două familii care îmi sunt alături în fiecare minut. Pe de altă parte, nici nu pot să iau în considerare părerile unei femei de la care nu aș lua niciodată un exemplu sau nu aș cere un sfat.

ADVERTISEMENT

Acum nu știu, să îmi spuneți voi mie, e mai corect să iau în considerare părerea unei persoane care a împărțit aceeași baracă cu un om timp de 8 săptămâni sau a mea care îl cunosc de nu mai puțin de 13 ani de la coleg, amic, iubiți și viitor tată al copilului meu?

Care, de când era cioban, așa cum mulți îl numiți (de parcă ar fi fost ceva josnic sau vreo crimă) a rămas același om. Care a avut grijă de oameni, de la copii, la bătrâni. L-am văzut la oi murdar și a doua zi îmbrăcat în Versace la o cântare, sau că ne-am petrecut Paștele pe câmp, care ia oameni la ocazie ca să nu-i lase în frig sau că le cosește prin curte.

Și tot același om e, nu se schimbă în funcție de cum bate vântul. Dar lucrurile astea, puține, pe care le-am enumerat aici nu le știți mulți, știți de ce? Că nu a simțit nimeni nevoia să le facă publice. E de ajuns să le știe Dumnezeu”, a scris Daniela Iliescu pe Instagram.

Iubita lui Culiță Sterp de la Survivor România a ținut să mai adauge că Simona Hapciuc nu este deloc o persoană asumată, cum au fost altele care au fost eliminate din competiție. Daniela Iliescu o roagă pe fosta concurentă de la Kanal D să nu-l mai aducă în discuții pe artist și să fie preocupată mai mult de familia sa.

În aceeași notă, tânăra este de părere că antrenoarea de fitness nu ar fi fost eliminată dacă demonstra că este bună pe teren. Daniela Iliescu își apără partenerul de viață cu orice preț și spune că fiecare om are o strategie când ajunge într-o astfel de competiție.

Daniela Iliescu, deranjată că este băgată în discuțiile Simonei Hapciuc

„Vreau să le reamintesc oamenilor că Survivor este o competiție în care oamenii se luptă pentru supraviețuire și este normal că pentru a supraviețui, ai nevoie de strategii. Până la urmă și dacă te joci cărți sau Monopoly ai nevoie de o strategie, da păi într-o astfel de competiție. 

Am înțeles din spusele ei, care chiar dacă a semnat un contract de confidențialitate și nu ar avea voie să povestească ceea ce producția nu a dat la TV, dar asta nu e treaba mea, că a fost ofticată că a plecat Culiță prin junglă și a făcut rost de mâncare și a împărțit-o doar cu anumiți concurenți, dar nu și cu ea.

Aici, pot zice că ar fi fost într-adevăr frumos din partea lui să împartă cu toată lumea, dar fiecare face cum crede de cuviință. Acolo fiecare e pe cont propriu, dacă nu ți-a convenit că el se descurcă, erai liberă să te descurci și tu la rândul tău cum știi tu. 

Legat de acuzațiile cum că a fost dată afară prea repede și asta i se datorează tot lui Culiță, am de spus atât: dacă era o concurentă atât de bună și Culiță bătea câmpii, nu cred că ceilalți pot fi duși de nas ca să voteze pe placul lui și să o dea afară că așa vrea Culiță. 

Dacă era atât de bună și plăcută cred că era susținută de public și discuțiile astea nu mai existau pentru că era în continuare în competiție. De mai bine de o lună nu încetezi cu acuzațiile la adresa lui Culiță, că ai impresia că ți-a luat visul de a-i oferi fiului tău viitorul pe care ți-l dorești.

Uite că ți-a oferit pansa asta de a petrece timp cu el, în timp ce eu nu am parte de asta așa cum îl acuzi tu de fiecare dată, «că și-a lăsat nevasta acasă sau că tu nu ești Daniela lui». Fiecare concurent are o poveste acolo și luptă pentru ceva, fie că e mai mult sau mai puțin cunoscut.

Au mai ieșit și alte persoane din competiție, asumat, fără să facă prea mult circ și să ceară atenție. În încheiere, în loc dragă Simona, să te preocupe atât de mult răutatea, misoginismul, falsitatea lui Culiță, ar trebui să te preocupe mai mult familia ta, fiul și viața ta.

Felul în care vorbești despre cineva, când acesta nu este prezent, spune mai multe despre tine ca om, decât despre el”, a completat iubita lui Culiță Sterp.

 

ADVERTISEMENT