ADVERTISEMENT
Life

Culiță Sterp, declarație emoționantă de dragoste pentru Daniela, după ce a fost eliminat de la Survivor România 2021!

Culiță Sterp i-a făcut o declarație emoționantă de dragoste iubitei însărcinate, Daniela.
Autor: Radu C. Munteanu | 30.05.2021 | 14:49
Culiță Sterp, declarație emoționantă de dragoste pentru Daniela, după ce a fost eliminat de la Survivor România 2021!
Culita Sterp a renuntat la Survivor Romania pentru a fi alaturi de Daniela, iubita lui insarcinata Sursa foto: Facebook

Culiță Sterp i-a făcut o declarație emoționantă de dragoste iubitei însărcinate, Daniela, cea care îl așteaptă cu sufletul la gură acasă după experiența Survivor România 2021.

ADVERTISEMENT

Culiță Sterp, declarație emoționantă de dragoste pentru Daniela, iubita Faimosului

Eliminat de la Survivor România 2021 după ce și-a cerut descalificarea, Faimosul Culiță Sterp a făcut o declarație de dragoste cât se poate de emoționantă pentru Daniela, iubita însărcinată a Faimosului.

„Cum să nu vii de la capătul pământului și pe jos dacă e nevoie, pentru așa ceva?”, a fost postarea de pe Instagram a lui Culiță Sterp, atașată la o fotografie care o arată pe Daniela însărcinată.

Mai mult decât atât, el a distribuit și mesajul pe care Daniela i l-a transmis, după experiența Survivor România 2021, Culiță Sterp fiind, cu siguranță, emoționat și flatat de cuvintele iubitei sale.

ADVERTISEMENT
Culita Sterp Daniela
Culita Sterp, declaratie emotionanta pentru iubita insarcinata, Daniela Sursa foto: Instagram

”M-ai uimit de atâtea ori și chiar știam de ce ești capabil, ne-ai depășit orice așteptare. Să fii mândru de tine, că nu oricine reușește să se descurce atât de bine, să reziste atâtea luni și cu siguranța experiența asta ți-a dat o mare lecție de viață pe care nu ar trebui să o uiți niciodată. Pentru noi tu ești câștigătorul, pentru că ai câștigat aprecierea, respectul și iubirea atâtor oameni!”, a scris Daniela Iliescu pe contul ei de socializare.

Când se întoarce Culiță Sterp în România

Culiță Sterp și-a anunțat, prin intermediul contului de socializare și momentul în care se va întoarce în România din Republica Dominicană, locul în care a petrecut aproape 5 luni, implicat în show-ul Survivor România 2021.

”Pentru că mi-ați scris foarte mulți că vreți să veniți la aeroport când ajung în România, ăsta e biletul, ne vedem acolo. Luni, 31 mai, la ora 15.50, București, Henri Coandă”, a scris Culiță Sterp pe contul său de socializare, atașând biletele de avion din Republica Dominicană, cu escală la Paris.

ADVERTISEMENT

Culiță Sterp a părăsit Survivor România 2021 pentru Daniela

Plecat de la începutul anului în Republica Dominicană, Culiță Sterp și-a dat seama că trebuie să se întoarcă de urgență în România pentru a fi alături de Daniela, iubita lui, în momentul nașterii.

De altfel, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, gestul lui Culiță Sterp de a renunța la Survivor România 2021 era așteptat de toată lumea, el fiind decis să îi fie alături iubitei însărcinate măcar în momentul în care aceasta va naște și îl va face tată.

ADVERTISEMENT

Din acest motiv, vineri, chiar înainte de jocul de imunitate de la Survivor România 2021, Culiță Sterp a anunțat că refuză să mai intre pe trasele show-ului pentru că dorește să se întoarcă în țară, iar producătorii au luat decizia să îl descalifice.

„M-am simțit vinovat că nu am fost lângă ea. O visam în fiecare noapte, pe mama și pe frații mei, pe care nu i-am mai văzut de cinci luni. A fost experiența vieții mele”, a precizat Culiță Sterp după descalificarea de la Survivor România 2021.

ADVERTISEMENT

Daniela, iubita lui Culiță, se pregătește să nască

Daniela, iubita lui Culiță Sterp, se pregătește să nască, termenul stabilit pentru a aduce pe lume primul băiețel al cuplului fiind undeva la jumătatea lunii iunie.

”Legat de momentul în care o să nasc, nu știu care e pentru că, deși ți se dă un termen, cine a mai trecut prin asta știe că poți să naști mai devreme sau mai târziu. Însă, cu siguranță, nașterea va fi în luna iunie”, a spus Daniela, iubita lui Culiță Sterp, pe conturile de socializare.

Culiță Sterp și Daniela se iubesc de mai bine de un an

Relația dintre Culiță Sterp, fostul Faimos de la Survivor România 2021, este, oficial, una care a împlinit un an în luna februarie 2021. Cu toate acestea, susțin unii, cei doi se iubesc de mai multă vreme, Daniela și Culiță Sterp fiind împreună încă de pe vremea în care acesta avea o relație și cu Carmen de la Sălciua.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 837: 32 pagini + CD. Doar 10 lei!