Life

Culiță Sterp, declarații despre botezul fiului său. Câți invitați va avea și de ce se teme artistul

Culiță Sterp se pregătește pentru cel mai frumos eveniment din viața fiului său. Artistul se teme totuși că pandemia ar putea să-i dea planurile peste cap.
30.09.2021 | 13:47
Culita Sterp declaratii despre botezul fiului sau Cati invitati va avea si de ce se teme artistul
ADVERTISEMENT

Culiță Sterp și Daniela se pregătesc pentru una dintre cele mai importante zile din viața fiului lor: creștinarea copilului. Totul este stabilit, însă se tem că pandemia ar putea să le dea planurile peste cap.

Botezul la care sunt invitate aproximativ 200 de persoane ar trebui să aibă loc pe data de 21 octombrie.  Artistul a dezvăluit că, în cazul în care evenimentul nu va putea să aibă loc anul acesta, va fi amânat pentru luna iunie a anului viitor.

ADVERTISEMENT

Culiță Sterp a decis să nu cânte la botezul fiului său din cauza unei superstiții.

Culiță Sterp, declarații despre botezul fiului său. Câți invitați va avea și de ce se teme artistul

Fostul concurent de la Survivor pregătește un botez grandios pentru fiul său. Acesta a stabilit toate detaliile și a terminat și lista de invitați. Aproximativ 200 de persoane ar trebui să participe la eveniment. Culiță Sterp și Daniela se tem că pandemia ar putea să le strice planurile și că botezul nu va putea avea loc pe data de 21 octombrie.

“Dar având în vedere situațiile care s-au impus recent, nu știu dacă o să mai fie sau nu și ne-am gândit că în caz că nu se poate face, o să-l facem la anul când o să aibă copilul un an, pe 17 iunie”, a spus Culiță Sterp la Teo Show.

ADVERTISEMENT

Artistul a dezvăluit că nu va cânta la botezul lui Milan, pentru că se spune că acest lucru ar putea aduce ghinion. Chiar dacă fostul concurent de la Survivor nu este superstițios este decis să respecte tradiția.

“Sunt o grămadă care cântă, din breasla mea, prieteni de-ai mei. O să mă distrez, o să mă simt bine”, a mai spus cântărețul.

ADVERTISEMENT

Culiță Sterp și Daniela au devenit părinți în luna iunie

Culiță Sterp și Daniela au devenit părinți pentru prima dată pe 17 iunie. Cei doi se cunosc de pe vremea când erau la liceu și încă de atunci cântărețul făcuse o pasiune pentru frumoasa brunetă. Anii au trecut, cei doi s-au reîntâlnit și în final au devenit un cuplu.

În urmă cu ceva vreme, Culiță Sterp a dezvăluit un bilet pe care i l-a scris Danielei în perioada în care erau colegi.

ADVERTISEMENT

“Tu, frumoaso, în primul rând mă bucur că am avut o prietenă și o colegă atât de nebună și de bună și că o să o am în continuare pentru că sunt sigur că o să rămânem la fel de buni prieteni sau poate și mai buni. Tu… glumele tale… râsul ăla al tău, de când începeai, uitai să te mai oprești.

Când mă gândesc, nu știu ce să fac, să râd că au fost sau să plâng că se termină. Tu ai fost emblema fetelor din clasa asta și tu știi”.

ADVERTISEMENT
Tags: