Life

Culiță Sterp, declarații despre despărțirea definitivă de Carmen de la Sălciua: ”M-am simțit trădat”

15.07.2020 | 19:05
Culiță Sterp, declarații despre despărțirea definitivă de Carmen de la Sălciua: ”M-am simțit trădat”
Culiță Sterp, declarații despre despărțirea definitivă de Carmen de la Sălciua: ”M-am simțit trădat”. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua au divorțat cu mare scandal, dar după câteva luni petrecute despărțiți au luat decizia de a mai acorda o șansă poveștii lor de iubire. Renumitul manelist a mărturisit care a fost motivul real pentru care despărțirea de artistă a fost una definitivă.

Interpretul de muzică de petrecere a călcat strâmb în timpul căsniciei, dar a reușit să treacă peste divorț. Culiță Sterp a povestit că cea mai mare trădare a simțit-o din partea celui mai bun prieten. Acesta a mărturisit că a rămas marcat de acest episod.

ADVERTISEMENT

„M-am simțit trădat de cel mai bun prieten al meu, când a fost faza cu fosta mea nevastă. Ăla este un capitol închis și știe toată lumea, dar asa de prieteni, am mai simțit trădări, dar lucruri minore”, a povestit artistul la Antena Stars, relatează cancan.ro.

Culiță Sterp, trădat de cel mai bun prieten, după divorțul de Carmen de la Sălciua

„Asta a fost cea mai mare trădare, mai ales că a venit din partea unui prieten foarte bun de-al meu”, a completat Culiță Sterp legat de trădarea pe care a simțit-o din partea celui mai bun amic.

ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au divorțat la doar un an de la căsătorie, cei doi separându-se în urmă cu aproximativ 2 ani, la un notar din Alba Iulia. În ziua semnării actelor îndrăgita artistă a postat în mediul online o melodie tristă care i-a pus pe gânduri pe fani.

Cât despre motivul real pentru care cei doi artiști au divorțat, Carmen de la Sălciua a povestit că a fost înșelată și a închis ochii de prea multe ori. În plus, cântăreața a mărturisit că a dat totul și s-a consumat enorm în timpul relației când trebuia să facă exact opusul.

„Eu am pus piciorul în prag în vederea unei discuții, dar divorțul l-am hotărât de comun acord, pentru că e vorba de sufletele noastre și nu putem să ne mințim. El a fost de acord. Nu contează cine intentează divorțul, contează stările alea.

ADVERTISEMENT

Sunt momente tensionate, mă și bâlbâi…nu vreau să-mi amintesc de ele. Eu m-am consumat foarte mult în timpul relației noastre, ca lucrurile să iasă perfect, am închis ochii atunci când trebuia să îi țin deschiși și am zis mereu să ne mai dăm o șansă.

Atunci când ierți prea multe greșeli, riști să favorizezi răul. Vreau să le transmit tuturor femeilor care trec printr-o perioadă de divorț că există viață și după asta, există fericire, îndrăzniți să visați. În momentul în care te vezi un om liber, cred că asta e esența vieții.

Nu există nimeni în viața mea acum, probabil că va exista în viitorul apropiat, pentru că eu nu sunt o femeie căreia să îi placă singurătatea. Îmi doresc să fiu iubită și apreciată”, a declarat Carmen de la Sălciua după divorțul de renumitul artist.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri