Life

Culiță Sterp, dezvăluiri despre fosta soție și experiența trăită cu o fană: „M-a amenințat că se aruncă de la etaj”

04.06.2020 | 16:21
Culita Sterp dezvaluiri despre fosta sotie si experienta traita cu o fana Ma amenintat ca se arunca de la etaj
ADVERTISEMENT

Culiță Sterp a vorbit despre viața sa sentimentală și a dorit să lase clar un lucru o dată pentru totdeauna: există zero șanse de împăcare cu fosta lui soție, Carmen de la Sălciua.

Culiță Sterp nu mai vrea să audă de Carmen de la Sălciua

Într-un interviu acordat pentru jurnalista Mădălina Lambrino de la Kanal D, cântărețul a povestit cele mai inedite experiențe amoroase prin care a trecut și a povestit, printre altele, că a avut succes inclusiv la bărbați, doar că el nu este gay.

ADVERTISEMENT

Întrebat despre fosta lui nevastă, Culiță a fost foarte vehement: „Nu mă mai împac cu fosta soție. Aș vrea să nu mai fiu întrebat de asta. Au trecut deja 7-8 luni. A fost definitivă despărțirea”.

O fană l-a amenințat că se sinucide din cauza refuzului de a fi cu ea

În acest moment, Culiță se gândește la cineva, însă nu a vrut să dezvăluie identitatea femeii alături de care vrea să formeze o familie. A descris, în schimb, cum arată partenera ideală pentru el.

ADVERTISEMENT

„Vreau să am o femeie cuminte, frumoasă, sănătoasă, să nu mă mintă. Vreau să îmi înțeleagă meseria, că sunt mai tot timpul plecat. Cel mai mult în viață îmi doresc o familie.  Eu provin dintr-o familie numeroasă așa că îmi doresc cel puțin patru copii”, a spus Sterp.

„Cel mai frumos gest a fost să o cer în căsătorie pe fosta mea nevastă. Evident că pe viitoarea mea soție o s-o cer de nevastă, dar sper ca a doua oară să fie cu noroc”, a adăugat Culiță.

ADVERTISEMENT

Cântărețul a spus că a trecut și printr-o experiență neplăcută. O fană l-a amenințat că se aruncă de la etaj dacă nu va accepta o relație cu el: „M-a amenințat că se aruncă de la etajul trei”. 

Artistul a spus că, pe lângă asta, a mai trăit o experiență care i-a dat frisoane. Nașul unei nunți la care a cântat s-a dat la el, iar dimineața, după nuntă, i-a propus să se culce cu el pentru bani: „Vreau să nu fiu înțeles greșit, nu am nimic cu persoanele gay, dar mie îmi plac femeile”.

ADVERTISEMENT