Life

Culiță Sterp e pregătit să devină tată: „Măcar patru copii aș vrea”

09.07.2020 | 15:50
Culita Sterp e pregatit sa devina tata Macar patru copii as vrea
ADVERTISEMENT

Culiță Sterp este pregătit să devină tată! Carismaticul manelist din Țara Hațegului a crescut într-o familie destul de mare, iar asta îl face și pe el să își dorească măcar patru copii.

Culiță Sterp vrea să aibă patru copii: „Îmi plac foarte mult”

Tânărul cântăreț care a reușit să se impună din nou pe piața muzicală printr-un featuring realizat cu Anna Lesko, după succesul înregistrat de melodia cu prietenul său, Jador, a vorbit despre cum se vede în viitor atingând unul din subiectele lui preferate: copiii.

ADVERTISEMENT

„Măcar patru copii aș vrea. Îmi plac foarte mult copiii. Eu am fost cel mai năzdrăvan, mai plecam de acasă. Am plecat două zile de acasă cu bicicleta și m-a dat dispărut. Mama încerca să ne împace, că tata era mai mult plecat la animale”, a dezvăluit Culiță Sterp la Antena Stars.

De la divorțul de Carmen de la Sălciua, artistul a devenit extrem de discret

Fostul soț al artistei Carmen de la Sălciua nu pierde vremea de când s-a despărțit de aceasta. Bărbatul a spus la un moment dat că a pus ochii pe cineva, însă nu a vrut să dezvăluie identitatea persoanei cu care ar avea o relație.

ADVERTISEMENT

De la separarea de Carmen, Culiță a devenit foarte discret cu viața sa personală și nu s-a afișat cu nicio femeie.

Mai în glumă, mai în serios, cântărețul a dezvăluit că i-ar cam plăcea de Anna Lesko, însă cu ea este doar prieten, în ciuda bârfelor care au circulat pe rețelele de socializare și a comentariilor cum că cei doi s-ar potrivi.

ADVERTISEMENT

Culiță Sterp a devenit extrem de popular odată cu divorțul de Carmen de la Sălciua, iar la ora actuală este unul din cei mai urmăriți artiști români de pe Youtube, alături de valul nou de maneliști din care fac parte și Jador, Rafaelo și Dani Mocanu.

 

Tags: